Çözüldü Epic Games Oyun indirme hakkında

Glorious Prince

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Furkan
Cihazım
Redmi 5
Konular
4
Merhabalar bilgisayarıma epic games'den gta 5'i indirmeye başladım fakat şöyle bir sorun var bilgisayarda 120 gb gibi bir boş yer vardı ve bu halde indirmeye başladım oyun indiğinde dosyalar yüklü bir şekilde mi iniyor ( yani direk açılcak vaziyette mi ) yoksa ilk olarak oyunun kurulum dosyaları (117 gb civarı bir dosya) inip ondan sonra mı yüklemeye başlıyor ? böyle oluyorsa boşa indiriyor gibi gözüküyor :/

Save_Mi

Snowflake
Emekli Yönetici
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Muhammed
Cihazım
Platina/Courbet
Konular
207
Yükle dediğinizde pc ye oyunu yüklüyor, çalıştırmak içinde epic launcher gerekli.

Glorious Prince

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Furkan
Cihazım
Redmi 5
Konular
4
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Yükle dediğinizde pc ye oyunu yüklüyor, çalıştırmak içinde epic launcher gerekli.
Benim demek istediğim şuydu şuan epic'te zaten iniyor ama bu inen sadece oyunun kurulum dosyaları mı ? yoksa oyunun kurulmuş hali mi ?
Eğer şuan inen oyunun kurulum dosyalarıysa oyunu yükleme şansım yok çünkü şuan inen şey zaten 117 gb kadar bir şey ve diskimde sadece o kadar yer var geriye yer kalmadığı için yükleme yapamam .
Eğer bu inen şey direk kurulmuş haliyse o zaman tamam sorun yok oynayabileceğim

creative14441235

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
Adım
mehmet
Cihazım
s3
Konular
9
Benim demek istediğim şuydu şuan epic'te zaten iniyor ama bu inen sadece oyunun kurulum dosyaları mı ? yoksa oyunun kurulmuş hali mi ?
Eğer şuan inen oyunun kurulum dosyalarıysa oyunu yükleme şansım yok çünkü şuan inen şey zaten 117 gb kadar bir şey ve diskimde sadece o kadar yer var geriye yer kalmadığı için yükleme yapamam .
Eğer bu inen şey direk kurulmuş haliyse o zaman tamam sorun yok oynayabileceğim
Oyunun kurulum dosyası değil oynama dosyası yükleniyor hocam sisteminize. Yani tek sefer 117gb ise o kadar alan gerekir. Extra kurulum için bir daha gerekmez.

Redmi Note 8 Pro cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Glorious Prince

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Furkan
Cihazım
Redmi 5
Konular
4
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Oyunun kurulum dosyası değil oynama dosyası yükleniyor hocam sisteminize. Yani tek sefer 117gb ise o kadar alan gerekir. Extra kurulum için bir daha gerekmez.

Redmi Note 8 Pro cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Çok teşekkür ederim :)

Üst Alt