Soru ENG Romda Şebeke Gelmiyor?

nahita

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Nahita
Cihazım
Redmi Not 8 Pro
Konular
4
Merhabalar Note 11 Se cihaz var. Daha öncede bir konuda bahsetmiştim. Root ve rom değişikliği yaparken imeileri uçurdum. ENG rom yükleyerek METAmiui programı ile orijinal imeilerimi yazdım. Ancak ENG romda denediğimde Şebeke gelmiyor. Zaten eng romda şebeke gelmiyor mu yoksa cihazın onarımı sıkıntılı mı olmuş? Ona göre stock rom yükleyeceğim.

Ü

Üye silindi 265308

Guest
Merhabalar Note 11 Se cihaz var. Daha öncede bir konuda bahsetmiştim. Root ve rom değişikliği yaparken imeileri uçurdum. ENG rom yükleyerek METAmiui programı ile orijinal imeilerimi yazdım. Ancak ENG romda denediğimde Şebeke gelmiyor. Zaten eng romda şebeke gelmiyor mu yoksa cihazın onarımı sıkıntılı mı olmuş? Ona göre stock rom yükleyeceğim.
Eng romda şebeke vardır.zaten eng rom test etmek için var.*#06# yapın deneyin IMEI varmi

Ü

Üye silindi 265308

Guest
evet var imei. ANcak sim kart takılı arama yaptığımda ulaşamıyorum.
ENG romda şebeke veriyor. Ama QCN ayırıyor, o yüzden QCN deneme yapın. Şebeke almadan global yüklemeyin.
Böyle buldum hocam.
Birde bu
arkadaşlar 15 kredi harcadım olayı çözdüm.
şimdi şöyle oluyor.
cihazı fastbota alıp baktığımda sweetin görünüyor
fakat cihaza swetin rom attığımda cihaz sapıtıyor
şebeke vermiyor
işlem sıranız şöyle olmalı.
1 eng rom atıp imei kontrolu yapın
2 sim kart takıp şebeke gelip gelmediğine bakın
3 gelmiyorsa sweet qcn ile repair yapın (ben dft toolda eng romdayken enable diag yapıp (swetin değil) sweet seçip repair network yaptım)
4 fakat cihaz sweetin neden sweet olarak şebeke geliyor orasını anlamadım.
5 şebeke almadan sakın global yüklemeyin.
6 cihazın bootloaderi kilitliyse sakın 13 versiyon yüklemeyin çöker (uygun modem dosyanız yoksa)
7 ben versiyon düşürüp bootloader başvurusu yapıcam (tavsiye ediyorum) sonra yine sıkıntı olmasın.
hayırlı işler ustalar.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

H.kadioglu

H.kadioglu

Xiaomi_Satış_Teknik
Teknisyen
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Ayın En Aktif Üyesi
Adım
Hasan
Cihazım
Mi9t Pro
Konular
10
O cihaza eng rom atmasanız iyiymiş. Şebekesi için fix falan gerekiyor..kendi imkanlarınız ile halledemezsiniz.ücretli destek alabilirsiniz. Uzak bağlantı ile hallederiz

nahita

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Nahita
Cihazım
Redmi Not 8 Pro
Konular
4
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
ENG romda şebeke veriyor. Ama QCN ayırıyor, o yüzden QCN deneme yapın. Şebeke almadan global yüklemeyin.
Böyle buldum hocam.
Birde bu
arkadaşlar 15 kredi harcadım olayı çözdüm.
şimdi şöyle oluyor.
cihazı fastbota alıp baktığımda sweetin görünüyor
fakat cihaza swetin rom attığımda cihaz sapıtıyor
şebeke vermiyor
işlem sıranız şöyle olmalı.
1 eng rom atıp imei kontrolu yapın
2 sim kart takıp şebeke gelip gelmediğine bakın
3 gelmiyorsa sweet qcn ile repair yapın (ben dft toolda eng romdayken enable diag yapıp (swetin değil) sweet seçip repair network yaptım)
4 fakat cihaz sweetin neden sweet olarak şebeke geliyor orasını anlamadım.
5 şebeke almadan sakın global yüklemeyin.
6 cihazın bootloaderi kilitliyse sakın 13 versiyon yüklemeyin çöker (uygun modem dosyanız yoksa)
7 ben versiyon düşürüp bootloader başvurusu yapıcam (tavsiye ediyorum) sonra yine sıkıntı olmasın.
hayırlı işler ustalar.

H.kadioglu
mtk işlemcili olduğu için qcn olmuyor diye biliyorum.

O cihaza eng rom atmasanız iyiymiş. Şebekesi için fix falan gerekiyor..kendi imkanlarınız ile halledemezsiniz.ücretli destek alabilirsiniz. Uzak bağlantı ile hallederiz
her şeyi ile sıkıntılıymış hocam da sonradan öğrendik :)

Üst Alt