Yardım Eng rom IMEI tamiri sonrası

Ahmetim18

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ahmet
Cihazım
5s
Konular
9
Arkadaşlar iyi forumlar. Cihazıma eng romu kurarak IMEI tamiri yaptım meta programı aracılığıyla. Yalnız hattı taktiğimda çekmiyor ve rom değişikliği yaptığım da telefon hiç açılmıyor sürekli nv data is corrupted uyarısı veriyor forumlardan neyi denediysem olmadı imeileri silip eski global romunu tekrar yüklemeyi denedim yine olmadı yardımcı olabilir misiniz acaba şimdiden teşekkürler

Redmi Note 9 Pro cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

H.kadioglu

Xiaomi_Satış_Teknik
Teknisyen
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Ayın En Aktif Üyesi
Adım
Hasan
Cihazım
Mi9t Pro
Konular
10
İnternette bulduğunuz eski model mtk işlemcili cihazlarda kullanılan yöntemler bu cihazlarda işe yaramaz. Onlar geçmişte kaldı. Yeni nesil Mtk işlemcili cihazlara kabaca tabirle sertifika yöntemiyle bypass gibi bir işlem uygulanıyor. Yani bu cihazı box olmadan açmanız yapmanız şuan için imkansız. Teknik destek almalısınız.

Ücretli Onarımlar bu linkten destek alabilirsiniz..

PROSSK12

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
Adım
IrResistibLe
Cihazım
Galaxy A34
Konular
48
Arkadaşlar iyi forumlar. Cihazıma eng romu kurarak IMEI tamiri yaptım meta programı aracılığıyla. Yalnız hattı taktiğimda çekmiyor ve rom değişikliği yaptığım da telefon hiç açılmıyor sürekli nv data is corrupted uyarısı veriyor forumlardan neyi denediysem olmadı imeileri silip eski global romunu tekrar yüklemeyi denedim yine olmadı yardımcı olabilir misiniz acaba şimdiden teşekkürler

Redmi Note 9 Pro cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Bootloader kilidi açıkdeğildir.O yüzden rom açılmıyordur.İMEİ tarafına gelecek olursak,Hasan Kadıoglundan ücretli destek almanız gerekmektedir

Üst Alt