Yardım Endonezya romunda güncelleme gelmiyor

emirhan2763

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Emirhan
Cihazım
Redmi note 8 pr
Konular
2
Endonezya 12.0.4 e geçtim ama güncelleme gelmiyor dosya indirip kurmaya çalışıyorum resimdeki hatayı alıyorum isim değiştirme yöntemi ile günceleme yapsam çökermi çökerse kurtarılırmı
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.

ShanSheyyy

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
Bumin
Cihazım
Mi9T
Konular
10
Bu sorun menüel hiç bir yöntemle çözülmüyor.Endonezya romuna geçtiysen bl kilidin açıktır indir istediğin romu ister pc ister telefonunda uygun twrp varsa geç istediğine.Sorununa gelirsek xiaomi rom yazılım doğrulama yapamadığı için bu sorunu veriyor.Bu sorunun sebepleri daha önce kilidi açılmış bir romu kullanıyorsundur sitesinden sıfır bir rom indirmeyi dene.Bağlantında sorun vardır xiaomi doğrulama serverinr ulaşamıyor wifi yada mobil veri ile dene.Diğer bir olay ise bence asıl olan bu telefon bugda kaldı ve ne yaparsan yap menüel olarak hiç bir romu yükleyemezsin.İsim değiştirme ile sürüm düşürmeyi önermiyorum çünkü düştüğün sürümde buglar olması çok olası.Yada düşerken sıkıntıda çıkarabilir.En temizi Bl kapalıysa açıp romalar arası cirit atman.

kafeinsiz

Elit Üye
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
E
Cihazım
Redmi K60 Pro
Konular
12
Xiaomi Android 10 cihazları güncelleme menüsü ile A11'e yükseltme yolunu kapattı. Nedendir bilinmez tüm modellerde Android 10'da kalanlara güncelleme gelmiyor. Fastboot ile temiz kurulum en doğrusu olur.

emirhan2763

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Emirhan
Cihazım
Redmi note 8 pr
Konular
2
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Bu sorun menüel hiç bir yöntemle çözülmüyor.Endonezya romuna geçtiysen bl kilidin açıktır indir istediğin romu ister pc ister telefonunda uygun twrp varsa geç istediğine.Sorununa gelirsek xiaomi rom yazılım doğrulama yapamadığı için bu sorunu veriyor.Bu sorunun sebepleri daha önce kilidi açılmış bir romu kullanıyorsundur sitesinden sıfır bir rom indirmeyi dene.Bağlantında sorun vardır xiaomi doğrulama serverinr ulaşamıyor wifi yada mobil veri ile dene.Diğer bir olay ise bence asıl olan bu telefon bugda kaldı ve ne yaparsan yap menüel olarak hiç bir romu yükleyemezsin.İsim değiştirme ile sürüm düşürmeyi önermiyorum çünkü düştüğün sürümde buglar olması çok olası.Yada düşerken sıkıntıda çıkarabilir.En temizi Bl kapalıysa açıp romalar arası cirit atman.
Sürüm düşürmüyorum yükseltmeye çalışıyorum ama izin vermiyor yüklü olan güncellemeyi yüklemeye izin veriyor bende diyorumki ismini değişip 12.5.2 nin yerine kopyalasam ne olur diyorum

senol1

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
7.0
Cihazım
redmi not 4
Konular
7
Ben bu romu kullanıyorum bütün güncellemeleri sıkıntısız alıyor
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Bl kilidiniz açıksa mifirm sitesinden çihazınıza uygun istediğiniz sürümünü fastboot yoluyla miflahs ile yükleyebilirsiniz. Güncellemeleri de alırsınız.

Son düzenleme:
Üst Alt