Öncelikle şunu söyleyeyim imeiler kimin adına kayıt yapılıyor ise telefonda ne suç işlenirse işlensin pasaport sahibi suçlanıyor
2. Olarak cihazı kaydetmek ne kadar kolay ise kayıdı kaldırmak da o kadar kolay ( e devletten 3 dk içerisinde yapılıyor) burada bir güven problemi var ücret ödendi kayıt yapıldı. 3 5 ay sonra kayıdı kaldırırsanız cihaz anında kapanıyor bu durumda ne yapılacak
Anlaşılan pek sağlam bir durum değil zaten yasal bir durum da değil btk yı arayıp sonrabilirsiniz. Zamanında ben de düşündüm acaba kayıt hakkımı versem mi diye ama başım yanacaktı. Ailede 3 kişinin daha kayıt hakkı var ama ben kullandırtmıyorum
cantara HiddeNKinG
Sayın yöneticiler,
aynı kullanıcı bu satış işlemini hep devam ettirtmekte istenmeyen yorum geldiğinde satışa kapatmaktadır bu işlemin doğru olduğunu düşünmüyorum zaten yasal birşey de değil
Daha önceki konularına da yazdığım mesaj yukarıda ama cevaplamadılar ayrıca yanlış hatırlamıyorsam konu içerisinde satış amaçlı (reklam) başka sitelere yönlendiren linkler kullanılması yasak değil mi ?
cantara hocam daha önceki mesajda arkadaşı uyarmıştı fakat arkadaş yine 7 adet link eklemiş konuya