Yardım En uygun DPİ ayarı

AnıLAkgLu

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
AnıL
Cihazım
mi 6
Konular
51
Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
eu beta rom
Telefon Modeli
mi 6
Bootloader Kilidi
Açık
Mi 6 cihazım var dpi ayarı otomatik olarak 360 ancak bana simgeler büyük geldiği için yüksetmek istedim bu seferde PUBG MOBİLE oyununda kasma yani anlık tekleme sorunu oldu acaba bu cihaz için dpi ayarı en uygun ne kullanabilirim ?

bayon

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Onur
Cihazım
Mi MİX/ Mi4
Meslek
Kabin Memuru
Konular
31
423 deneyin bende kasma yapmıyor. Standart küçük öğe ayarı bu zaten

Oyla:

AnıLAkgLu

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
AnıL
Cihazım
mi 6
Konular
51
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
ayarların içinde görüntü boyutu diye bir yer var ordan ayarlama yaparmısınız birde
ekran boyutu seçeneğinden XS moduna aldım cihazı otomatik 449 dpi değerine çekti. S moduna aldığımda 360 dpi değerine çekiyor

Oyla:

efekcr

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Efe
Cihazım
Redmi Note 8
Konular
3
Bence en uygun DPI 462. Hatasız.

Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.

Oyla:

chnekn

Uzman Üye
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Cihan
Cihazım
Xiaomi 14 Ultra
Konular
103
Normalde bu iş için sistem başlatıcılarında simge boyutlarını ayarlama özelliği vardır, böylece simgeleri ve yazı boyutlarını ayrı ayrı ayarlayabilirsiniz. Fakat Xiaomi henüz o teknolojiye erişebilmiş değil.

Sizin kullandığınız yöntem cihazın varsayılan ekran çözünürlüğünü değiştiriyor. Bazı öğeleri normalleştirirken bazılarını da aşırı küçükte biliyor. Tavsiyem varsayılan ayarda kullanmanız. Yok illa değştirecekseniz mi 9 un varsayılan ayarı olan 392 dpi çözünürlüğü bir deneyin. Bu değer 7cm ve 1080px çözünürlüklü ekranlar için iyi bir değerdir.

Oyla:

AnıLAkgLu

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
AnıL
Cihazım
mi 6
Konular
51
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Normalde bu iş için sistem başlatıcılarında simge boyutlarını ayarlama özelliği vardır, böylece simgeleri ve yazı boyutlarını ayrı ayrı ayarlayabilirsiniz. Fakat Xiaomi henüz o teknolojiye erişebilmiş değil.

Sizin kullandığınız yöntem cihazın varsayılan ekran çözünürlüğünü değiştiriyor. Bazı öğeleri normalleştirirken bazılarını da aşırı küçükte biliyor. Tavsiyem varsayılan ayarda kullanmanız. Yok illa değştirecekseniz mi 9 un varsayılan ayarı olan 392 dpi çözünürlüğü bir deneyin. Bu değer 7cm ve 1080px çözünürlüklü ekranlar için iyi bir değerdir.
1080p ekran olduğu için bu ayarlar muhtemelen bizdede sıkıntı çıkarmaz diye düşünüyorum deneyeceğim

Oyla:

LaCRiMaL

Since MI 4...
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Murat YÜKSEL
Cihazım
Xiaomi 13
Meslek
Sağlık Mem. / 112
Konular
24
Mi 6 cihazım var dpi ayarı otomatik olarak 360 ancak bana simgeler büyük geldiği için yüksetmek istedim bu seferde PUBG MOBİLE oyununda kasma yani anlık tekleme sorunu oldu acaba bu cihaz için dpi ayarı en uygun ne kullanabilirim ?

392 dpi dener misin birde?

Oyla:
Üst Alt