Soru En ucuz 64/6 mi6 nerden alinabilir

melih6482

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
melih cakmak
Cihazım
xiaomi mi5s
Konular
14
En ucuz 64/6 mi6 nerden alinabilir

SM-G920F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

juventus18

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
serkan
Cihazım
Mi6 seramik
Meslek
isletme lisans
Konular
9
En ucuz 64/6 mi6 nerden alinabilir

SM-G920F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
İyi aksamlar hocam daha fazla detay verirseniz yardci olacak arkadaslarimiz cikacaktir. Mesela tr garantili mi sifir mi ikinci el mi?
İkinci el alabilirsin mesela ciziksiz hatasiz satanlar var nette anliyorsan telefondan daha uyguna alabilirsin.
[doublepost=1523379683,1523379494][/doublepost]
İyi aksamlar hocam daha fazla detay verirseniz yardci olacak arkadaslarimiz cikacaktir. Mesela tr garantili mi sifir mi ikinci el mi?
İkinci el alabilirsin mesela ciziksiz hatasiz satanlar var nette anliyorsan telefondan daha uyguna alabilirsin.
Mesela ben ilk mi 6 128 gb telefonumu bayiden aldim eylul ayinda 2350 sonra telefonun ekrani kirildi yaptirdim sattim sonra letgo dan 128 gb seramik 4 aylik garantili cihazi 1 ay kullanilmis kasa ve ekranda kilcal cizik dahi yokken 1750 tlye aldim. Cok da memnunum. İlk cihazimi sifir aldigima o kadar para verdigime uzuldum. Telefonda kronik bir ariza yok zaten garantili ikinci el kasasi acilmamis bir telefon bulabilirsin uygun fiyata. 1400 tl ye goust letgo dan arastirabilirsin.
İyi aksamlar.

Oyla:

Arlen

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Semih
Cihazım
Xiaomi Mi 6
Konular
5
Hocam ben Cepport'tan aldım sıfır şekilde araştırdım en ucuz orasıydı. Her hangi bir problemde yaşamazsınız. Tavsiye ederim

Oyla:
Üst Alt