Soru En stabil ve optimize ROM hangisi?

3miRun

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Emirhan
Cihazım
Sweet
Konular
69
Xiaomi Redmi Note 10 Pro cihazım var ve ROM değiştireceğim. Şu anda Android 13 ve xiaomi.eu 14.0.1.0.TKFMIXM kullanıyorum ancak bataryayı resmen sömürüyor ve çok takılıp kasıyor. Akıcı çalışan, bataryayı silip süpürmeyen bir ROM önerir misiniz? Bugün AOSP Extended'ı gördüm ve bu zamana kadar MIUI kullanmış biri olarak MIUI'ın bugları dışında arayüzü ve tasarımı hoşuma gidiyordu ancak AOSP Extended gayet akıcı geldi gözüme. Onu denemek istiyorum ancak yine de sizin görüşlerinizi almak istedim.

talhacker

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Talha
Cihazım
Xiaomi 13T
Konular
21
Redmi cihazların hepsi her zaman miui arayüzünde takılmalar hıçkırmalar yapar. Arayüzde çok fazla animasyon ve efekt var. Biraz güçlü donanım istiyor bu arayüz.
Eski sürümlere dönüş yapmayı deneyebilirsiniz Android 11 Miui 12.5.9.0.RKFMIXM bu sürümü deneyin. Mi flash ile temiz kurulum yapmanızı tavsiye ederim.

MetinTR

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Metin
Cihazım
RN 10 Pro
Konular
5
Hocam eğer MIUI istiyorsanız şu an kendim kullandığım ve akıcılık olarak önerebileceğim sürüm stock global 14.0.7.0 TKFMIXM. MIUI romlarındaki seri uygulama geçişlerindeki buglar vs. yok aosp gibi pürüzsüz geçişler var. Pil olarak da çok iyi şu anda. AOSP olarak ise official lineageos, pixel experience ve crdroid 3'lüsünden şaşmayın derim.

birGaripYolcu

Düşündüğün gibi yaşarsın.
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Erdal
Cihazım
Xiaomi
Meslek
Mak.Tekn.
Konular
20
buradan AlphaDroid önerebilirim size

avon111

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Avon
Cihazım
Redmi K50 Pro
Konular
2
Ben Elite Rom yükledim. Yaklaşık 1 haftadır filan kullanıyorum. 13.0.15 sürümünü tavsiye ederim. Eu rom üzerine kurulu bir rom ve miui arayüz mevcut

Üst Alt