Yardım En Stabil MIUI 12/11? Sürümü

merduino

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Mert
Cihazım
Mi Note 10 ite
Konular
2
Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
MIUI Global 12.5.4 Kararlı (RFNMIXM)
Telefon Modeli
Mi Note 10 Lite
Bootloader Kilidi
Bilmiyorum
Merhabalar, Mi Note 10 Lite kullanıcısıyım. Telefonumda 12.5.4.0(RFNMIXM) sürümü bulunuyor. Bu sürümden pek memnun değilim çok saçma şekilde kasmalar oluyor. Bazen durup dururken kapanmalar oluyor. Telefon kapatıp açtığımda ilk anlarda aşırı kasmalar oluyor. Parmak izi okuma hiç stabil çalışmıyor. Bu ve benzeri durumlar çok canımı sıkmaya başladı. En stabil miui 12 sürümüne geçmek istiyorum. 11 daha stabil olacaksa ona da geçmeye düşünebilirim çünkü telefonumu hiç zevk alarak kullanamıyorum. Yardımcı olabilecek arkadaşlar varsa çok sevinirim.

Save_Mi

Snowflake
Emekli Yönetici
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Muhammed
Cihazım
Platina/Courbet
Konular
207
Merhabalar, Mi Note 10 Lite kullanıcısıyım. Telefonumda 12.5.4.0(RFNMIXM) sürümü bulunuyor. Bu sürümden pek memnun değilim çok saçma şekilde kasmalar oluyor. Bazen durup dururken kapanmalar oluyor. Telefon kapatıp açtığımda ilk anlarda aşırı kasmalar oluyor. Parmak izi okuma hiç stabil çalışmıyor. Bu ve benzeri durumlar çok canımı sıkmaya başladı. En stabil miui 12 sürümüne geçmek istiyorum. 11 daha stabil olacaksa ona da geçmeye düşünebilirim çünkü telefonumu hiç zevk alarak kullanamıyorum. Yardımcı olabilecek arkadaşlar varsa çok sevinirim.
En stabil sürüm konusunda kullanan arkadaşlar yardımcı olacaklardır, sürüm düşürmek isterseniz BL kilidini açıp twrp yüklemeniz gerek, en sorunsuz bu şekilde sürüm düşürme/yükseltme yapabilirsiniz.

Oyla:
Üst Alt