Yardım En sağlıklı sürüm ve Bluetooth kopması

MonteCarlo/

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Cumali
Cihazım
Mi9T Pro
Konular
1
Merhaba arkadaşlar Androide yeni katıldım kardeşime de aldığım mi 9t yi kendime prosunu aldım ama telefon eu12.0.6 sürümlü hatalarla karşılaşıyorum ksrdeşiminki daha sağlıklı çalışıyor global12.0.9 sürümlü ve Bluetooth kulaklık bende kopma yaparken ksrşimin telefonunda yapmıyor en sağlıklı ve performanslı sürüm önerileriniz vwr mıdır çok can sıkıcı bir durum yardımcı olursanız sewinirim

CumhurK

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Cumhur
Cihazım
Xioami Mi9T Pro
Konular
11
selam, bluetooth konusunda birşey kontrol etmeni rica etsem. (bende 13t oro da bir sorun yaşıyorum ad benzer mi diye araştırıyorum)
ben mobil internetten wifi ye geçerken veya wifi ağları değişirken bluetooth ve quick share özelliklerim kapanıp açılıyor. acaba sende de o şekilde mi?

MonteCarlo/

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Cumali
Cihazım
Mi9T Pro
Konular
1
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
selam, bluetooth konusunda birşey kontrol etmeni rica etsem. (bende 13t oro da bir sorun yaşıyorum ad benzer mi diye araştırıyorum)
ben mobil internetten wifi ye geçerken veya wifi ağları değişirken bluetooth ve quick share özelliklerim kapanıp açılıyor. acaba sende de o şekilde mi?
Yok ya bende öyle olmuyor daha hiç öyle sorunla karşılaşmadım

turquoise.blue

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
kenan
Konular
1
Merhaba arkadaşlar Androide yeni katıldım kardeşime de aldığım mi 9t yi kendime prosunu aldım ama telefon eu12.0.6 sürümlü hatalarla karşılaşıyorum ksrdeşiminki daha sağlıklı çalışıyor global12.0.9 sürümlü ve Bluetooth kulaklık bende kopma yaparken ksrşimin telefonunda yapmıyor en sağlıklı ve performanslı sürüm önerileriniz vwr mıdır çok can sıkıcı bir durum yardımcı olursanız sewinirim
mi 9t pro nun global için son güncelleme olan 12.5.6 ve eu global rom için 12.5.1 stabil yazılımlar zaten. sen neden miui 12 sürümünde kaldın anlamadım. bu cihaz için son miui 12.5 olan. en az 3-4 farklı bluetooth kulaklık kullandım bu telefonda ve kopma sorunu yaşamadım. cihazın bluetooth bağlantısı stabil. belki donanımsal sorun vardır yada kulaklığında sorun vardır. çok kişinin yaşadığı ama anlam veremediği de bir sorun var; eğer 2.4 ghz ağ wifi ağına bağlıysan ve aynı anda da bluetooh kulaklık kullanıyorsan sorun çıkıyor. genelde internet bağlantısı yavaşlıyor telefonda bizzat yaşadım. belki bu durum bluetooth kulaklık bağlantısında da sorun yapıyor olabilir, bende hep ağ yavaşlama sorunu yaşattı. kulaklıklar, fareler gibi kablosuz cihazlar 2.4 ghz band üzerinden çalıştıkları için 2.4 ghz ağ ile çakışıyorlar. 2.4 ghz ağı sistemden sil 5 ghz ağ kullan çakışma gibi sorunlar kalmaz.

Üst Alt