Soru En İyi Magisk Modülleri

KrakoW

Ne Mutlu Türküm Diyene!
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Alperen
Cihazım
Redmi Note 11 +
Meslek
Öğrenci
Konular
146
Arkadaşlar ben telefona root ve rom attım sıra modül yüklemeye geldi istediklerim telefonun açılış hızı ve oyunlarda performans arttırma şimdiden teşekkürler

OGSKY

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Kaan
Cihazım
Lavender & 9S
Konular
8
Bunu modül ile değil cihazınıza uygun kernel ile sağlayabilirsiniz. (açılış hızı, cihaz overclock işlemleri kernel den yapılır) modül ile cache temizliği, WiFi hatası, emoji değişikliği vs gibi yama veya patch olarak adlandırabileceğimiz modülleri yüklersiniz

M.OZKN

Destek Ekibi
Yönetici
Destek Ekibi
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
M
Cihazım
Xiaomi 13 Ultra
Meslek
Yazılım
Konular
563
Arkadaşlar ben telefona root ve rom attım sıra modül yüklemeye geldi istediklerim telefonun açılış hızı ve oyunlarda performans arttırma şimdiden teşekkürler
Performans için kullanabileceğiniz modüller (Tweak) mevcut, açılış hızı için açılışta çalışan uygulamaları devre dışı bırakmanız yeterli. Bazı kernel programları ile hız aşırtma gibi, işlemler yapılabilir ancak bilgi sahibi değilseniz tavsiye etmem, cihaza zarar verebilirsiniz. Performans modülleri için, modüller ana konusu içinden destek alabilirsiniz.

PowerofAirx

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Burak
Cihazım
Mi 10T Lite
Meslek
Mağaza Müdürü
Konular
24
Bunu modül ile değil cihazınıza uygun kernel ile sağlayabilirsiniz. (açılış hızı, cihaz overclock işlemleri kernel den yapılır) modül ile cache temizliği, WiFi hatası, emoji değişikliği vs gibi yama veya patch olarak adlandırabileceğimiz modülleri yüklersiniz

Kernel kullanımının cihaza olumsuz bir etkisi olur mu? Ya da kernelin performansından memnun kalmadığımız takdirde, silip eski kernele dönmek mümkün mü?

Üst Alt