Soru En iyi fotoğraf çekimine sahip rom?

s4h1n91

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Şahin
Cihazım
Mi note 3
Meslek
Öğretmen
Konular
6
İyi günler. Telefonumun fotoğraf çekiminden pek memnun değilim. Bebeğimi(16 aylık) çekmek isterken,(kendisi çok hareketlidir) netlik sağlamakta zorlanıyorum. Fotoğraflar hep bir bulanık çıkıyor. Ekranda çok güzel odaklandı dediğim bile bulanık. Ben titretiyorum desem ois ne işe yarıyor o zaman? Ne yapmam lazım? Tavsiyelerinizi bekliyorum. Eu rom 10.2.3 yüklü. Bahsedilen kamera stok kamera. Gcamde de benzer durumla karşılaşmaktayım.

ercmaster

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ercan
Cihazım
mi5s
Konular
17
Ois el titremesini engeller. Hareketli objelerde işe yaramaz. Hareketli bir çocuğu çekmek için aynı anda 7-8 poz çekip bunu birleştiren gcam bulanık çeker. Gcam hareketli objelerde yanlış seçimdir.
Hareketli obje çekmek maalesef telefon ile ancak ışıklı ortamda stok kameranın hdr olmayan modu ile mümkün olacaktır. Manuel pozlama biliyorsanız, perde hızı 1/500 ün üzeri size hareketi yakalama imkanı verebilir.

Oyla:

s4h1n91

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Şahin
Cihazım
Mi note 3
Meslek
Öğretmen
Konular
6
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Ois el titremesini engeller. Hareketli objelerde işe yaramaz. Hareketli bir çocuğu çekmek için aynı anda 7-8 poz çekip bunu birleştiren gcam bulanık çeker. Gcam hareketli objelerde yanlış seçimdir.
Hareketli obje çekmek maalesef telefon ile ancak ışıklı ortamda stok kameranın hdr olmayan modu ile mümkün olacaktır. Manuel pozlama biliyorsanız, perde hızı 1/500 ün üzeri size hareketi yakalama imkanı verebilir.
Deneyeceğim hocam teşekkürler

Oyla:
Üst Alt