Soru En iyi Custom Rom?

Hangi rom daha iyidir? (Performans,pil,arayüz vs.)

• Aosp Extended

• LineageOs

• Paranoid Android

• Havoc OS

• Pixel Experience

• EvolutionX

• MiuiPro

• Xiaomi.Eu

Sonuçlar yalnızca oylamadan sonra görülebilir.
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

DarkLegion

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mert
Cihazım
Redmi Note 9S
Meslek
Öğrenci
Konular
32
Arkadaşlar herkese merhaba. Biliyorum bu konu hakkına bir sürü yazı var ama kafam hâlâ karışık. Bütün yazıları okudum ve bir sonuca ulaşamadım. Cihazım Redmi Note 9S. Şuanda Xiaomi.eu romunu kullanıyorum. Xiaomi son günlerde güncelleme sıklığını azalttı ve bu benim baya canımı sıktı. Ben de rom araştırmaya başladım. Değişiklik günlüklerini karşılaştırdım. Sorun şu ki bir sürü rom var. Hiçbirini de tecrübe etmedim. Hangisinin daha hızlı hangisinin arayüzü daha iyi hiç bilmiyorum. Sadece miui pro hakkında biraz bilgim var. Güzel bir roma benziyor, almak da istiyorum ama sizce almaya değer mi? Değmezse hangi rom daha iyidir? Cevaplarınız için şimdiden teşekkür ederim

SerseristyLe

Uzman Üye
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Gökhan
Cihazım
Mi 10 T
Konular
47
Arkadaşlar herkese merhaba. Biliyorum bu konu hakkına bir sürü yazı var ama kafam hâlâ karışık. Bütün yazıları okudum ve bir sonuca ulaşamadım. Cihazım Redmi Note 9S. Şuanda Xiaomi.eu romunu kullanıyorum. Xiaomi son günlerde güncelleme sıklığını azalttı ve bu benim baya canımı sıktı. Ben de rom araştırmaya başladım. Değişiklik günlüklerini karşılaştırdım. Sorun şu ki bir sürü rom var. Hiçbirini de tecrübe etmedim. Hangisinin daha hızlı hangisinin arayüzü daha iyi hiç bilmiyorum. Sadece miui pro hakkında biraz bilgim var. Güzel bir roma benziyor, almak da istiyorum ama sizce almaya değer mi? Değmezse hangi rom daha iyidir? Cevaplarınız için şimdiden teşekkür ederim
MIUI pro aylık ücretli ne kadar iş yapar bilmiyorum ama en geniş kapsamlı geliştirme işlemi eu romda hocam

musdi27

Yaşamaya çalışmak...
Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
M. Mustafa
Cihazım
Xiaomi 13T
Meslek
Ofis Sorumlusu
Konular
191
Bu sorunuz Note 9S'in Kullanıcı Yorumları konusuna yazılabilecek bir soru. Lütfen bu konuda arayalım cevabı. Konu içinde de yüksek ihtimalle konuşulmuştur zaten.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üst Alt