- Adım
- Fevzi
- Cihazım
- REDMİ NOTE 7
- Konular
- 35
Kullanıp en çok beğendiğiniz aosp rom hangsii
Hocam aosp romlarda ses kalitesi müzik dinlerken mıuı gibi güzel değil yada bir ayarı var ben bulamıyorum, çok fazla ekolayzer denedim ama yok, sizin bir öneriniz olabilir miAçık ara Pixel experience
Hocam aosp romlarda ses kalitesi müzik dinlerken mıuı gibi güzel değil yada bir ayarı var ben bulamıyorum, çok fazla ekolayzer denedim ama yok, sizin bir öneriniz olabilir mi
Evet yukleme talimatlarinda yuklenmesi gerektigi yaziyor. Bende o sekilde yuklemistim.Pixel romu yüklerken vbmeta yuklemiyomuyuz
Bunu bende yasadim. Kulaklikta iken ses bariz sekilde az geliyordu. Magiskte Viper4Android modulunu indirip internette buldugum onerilen ayarlar ile denedim bayagi duzelmisti ancak spotify acmadan once modulu acmam gerekiyordu. Yani stabil calistiramadim bir turlu.Hocam aosp romlarda ses kalitesi müzik dinlerken mıuı gibi güzel değil yada bir ayarı var ben bulamıyorum, çok fazla ekolayzer denedim ama yok, sizin bir öneriniz olabilir mi
Hocam ses gayet yüksek çıkıyorda, nasıl desem bilemiyorum, MIUI kullanırken daha kaliteli, doygun Bi ses var, aops kullanırken maalesef aynı zevki vermiyor.. Anlatabildim inşallah.Evet yukleme talimatlarinda yuklenmesi gerektigi yaziyor. Bende o sekilde yuklemistim.
Bunu bende yasadim. Kulaklikta iken ses bariz sekilde az geliyordu. Magiskte Viper4Android modulunu indirip internette buldugum onerilen ayarlar ile denedim bayagi duzelmisti ancak spotify acmadan once modulu acmam gerekiyordu. Yani stabil calistiramadim bir turlu.
Dedigim modulu bir deneyin isterseniz. Ben flashlamadan direkt Magisk uzerindrn kurmustum. O yuzden stabil calismamis olabilir.Hocam ses gayet yüksek çıkıyorda, nasıl desem bilemiyorum, MIUI kullanırken daha kaliteli, doygun Bi ses var, aops kullanırken maalesef aynı zevki vermiyor.. Anlatabildim inşallah.