Soru En iyi aosp rom tavsiyesi?

• Konbuyu başlatan tulley
  • Başlangıç tarihi
  • Cevaplar 8
  • Görüntüleme 922

tulley

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
tolga
Cihazım
moto g4
Konular
5
Miui romlar ne kadar iyi olursa olsun performans kısmında bu telefon için bekleneni bir türlü veremiyor, arka plan uygulamaları bataryayı sömürürken telefonun kullanım ömrü kullanıcı için azalıyor sürekli. Aosp romlara baktığım zaman çok belirsiz bazısı memlun bazısı şikâyetçi ki forumdaki rom sekmesi de güncelliğini yitirmiş güncel bilgi alınmıyor. Kullandığınız aosp rom var mı? Ya da custom miui portlanmış romlar da olabilir performans ve batarya süresini uzatacak tarzda rom bakıyorum.

fcengiz505

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ferhat
Cihazım
Mi 9 SE
Konular
0
Miui romlar ne kadar iyi olursa olsun performans kısmında bu telefon için bekleneni bir türlü veremiyor, arka plan uygulamaları bataryayı sömürürken telefonun kullanım ömrü kullanıcı için azalıyor sürekli. Aosp romlara baktığım zaman çok belirsiz bazısı memlun bazısı şikâyetçi ki forumdaki rom sekmesi de güncelliğini yitirmiş güncel bilgi alınmıyor. Kullandığınız aosp rom var mı? Ya da custom miui portlanmış romlar da olabilir performans ve batarya süresini uzatacak tarzda rom bakıyorum.
Ben Eu Stabil kullanıyorum. bir ara denemek için kullandım. Gayet hızlı ve Stabil. İstersen deneyebilirsin.

tulley

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
tolga
Cihazım
moto g4
Konular
5
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Ben Eu Stabil kullanıyorum. bir ara denemek için kullandım. Gayet hızlı ve Stabil. İstersen deneyebilirsin.
hocam peki neden miui ya geri dönüş yaptınız? klon uygulamalar ve kamera modları mı cazip geliyor

fcengiz505

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ferhat
Cihazım
Mi 9 SE
Konular
0
Her ne kadar aosp romlar daha hızlı olsa da ben miui arayüzünü daha çok seviyorum. O yüzden her kurduğum da bir süre sonra geri dönüyorum.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Bu rom ile ilgili güncel bilgiyi Telegram gurubundan takip edebilirsin

Nejomi

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
Adım
S
Cihazım
Xiaomi
Konular
6
Aosp Rom olarak CrDroid ve LineageOS romları tavsiye ederim. Ben kullanıyorum ve çok memnunum.

Tezral71

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Süleyman
Cihazım
Redmi 9T
Meslek
Memur
Konular
9
Telefonunuz için varsa derpfrest rom deneye bilirsiniz stabil ve Android 12 tabiki cihazdan cihaza değişir ama bence mükemmel.

Nejomi

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
Adım
S
Cihazım
Xiaomi
Konular
6
Öneriniz için teşekkür ederim ancak ben halen Android 12 olan CrDroid 8.1 sürümünü kullanıyorum ve çok memnunum. Şu sıralarda başka bir Rom' a geçmeyi pek düşünmüyorum.

tulley

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
tolga
Cihazım
moto g4
Konular
5
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
linegeaos v19 android 12 sürüm rom u cihaza yükledim, telefonu ilk elime aldığımdan beri miui arayüzü kullandığım için açıkcası biraz garipsedim. batarya performansı bir tık daha iyi olurken bsg 8.1 gcam cihaza sorunsuz kuruldu ve çalıştı. rom un eksi özelliklerini daha göremedim sade akıcı güncel olması yeni bir telefon almış gibi hissettirdiği için miui 13 gelene kadar bu romda kalmayı düşünüyorum. tavsiye eder misin diyenlere, sadeliği seviyorsanız kesinlikle ama animasyonlar şaşalı açılışlar istiyorsanız uzak durun

Nejomi

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
Adım
S
Cihazım
Xiaomi
Konular
6
Lineageos v19 Mimax 3 için çıktımı acaba, kurmak için onu bekliyorum.

Üst Alt