Haylou GT1 Plus kullanıyorum 1 aydır. Mikrofonu çok kötü, kısa görüşmeler için idare eder. Ancak bir süre sonra karşı taraf size küfür edebilir öyle bir mikrofon. Kulaklığı müzik dinlemek, Film ve video izlemek için aldım. Pişman değilim. qualcomm aptx kullanıyor kulaklık ve ses kalitesi olarak gerçekten başarılı olduğunu düşünüyorum. Ses seviyesi diğer kulaklıklara göre kısık kalabilir. Ben JBL T110' dan bu kulaklığa geçtiğimde bana çok kısık gelmişti ses bunu göz önünde bulundurun. Ayrıca ses yalıtımı biraz kötü. Dışarıdaki sesleri size pek vermese de, müziğinizin sesini sonuna kadar açtığınızda yanınızdaki de sizinle aynı müziği dinleyebilir. Eğer qualcomm aptx destekleyen bir telefonunuz varsa tavsiye ederim. Kulaklıklar 4-5 saat gidiyor. Kutusunu da 3 günde bir dolduruyorum hızlı doluyor zaten. Kötü yanı kutusunun şarjını bilemiyorsunuz ne kadar kaldı, bitti mi. Eğer benim gibi kulaklığı müzik dinlemek, film izlemek için alacaksanız size Haylou markasının GT1 XR kulaklığını tavsiye ederim. Haylou GT1 Plus earbud' ları ve GT1 Pro kutusunun birleşimi bir kulaklık. Kulaklığı oyun oynamak için alıyorsanız da size Haylou T15' i tavsiye ederim. Ancak eğer sıklıkla ve uzun süreli telefon görüşmeleri yapan biri iseniz Haylou markasını eleyin derim.