Soru En iyi 0-200₺ arası Bluetooth kulaklık

Serobaskan.21

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Elektronik
Cihazım
poco f2 pro
Meslek
Elektronik
Konular
26
Merhaba arkadaşlar bana ses kalitesi ve mikrofon kalitesi iyi bir Bluetooth kulaklık lazım
Benin bildiğim markalar QCY ve Xiaomi var sizin bildiğiniz hangi iyi modeller var sa yorumda belirtirseniz sevinirim ☺️

yonz

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Yunus
Cihazım
Redmi Note 7
Konular
2
2 hafta önce aldım,1More Omthing Airfree, Xiaominin alt markası şuan memnunum kutusu ile birlikte 20 saat gidiyor kulaklıklar yuvasız 3-3,5 saat civarı götürüyor diye duydum çünkü okadar uzun süre takılı kullanmadım ses kalitesi hoşuma gitti kablolu 100 tl civarı kulaklıklarla aynı ses kalitesine sahip ama mikrofon kısa olduğu için biraz derinden gidiyor karşı tarafa ses , 160 tl fiyata almıştım hepsiburada dan şimdilik memnunum bi hevesle aldım kullanmaya devam.

Oyla:

Batuski5431

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Batuhan G
Cihazım
Oneplus 9Pro
Meslek
Öğrenci
Konular
14
Merhaba arkadaşlar bana ses kalitesi ve mikrofon kalitesi iyi bir Bluetooth kulaklık lazım
Benin bildiğim markalar QCY ve Xiaomi var sizin bildiğiniz hangi iyi modeller var sa yorumda belirtirseniz sevinirim ☺
Qcy T5 öneririm çıkıntısı mevcut airpods gibi bu sayede sesi iyi aktarıyor kutular 5 şarj dolduruyor ve bir şarj 3-4 saat gidiyor müzik kalitesi olarak temiz bir sesi var en azından Xiaomi earbudsa nazaran ama çıkış olarak earbudsun 89 ise qcynin 88dir şahsen küçük fark için ciddi konuşma farkını tercih ettim size kalmış gerisi

Oyla:

byAndroid

Emekli Yönetici
Emekli Yönetici
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Selim
Cihazım
Mi 5x
Konular
17
Haylou T15 kesinlikle, kullanıyorum memnunum.

Oyla:

Batuski5431

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Batuhan G
Cihazım
Oneplus 9Pro
Meslek
Öğrenci
Konular
14
Müzik kalitesi ve sarj süresi.
Çoğu kulaklığın şarj süresi aynı kalite olarak diyorsanız aynı fiyat bandında olan kulaklıklardan abartılacak kadar üstünlüğü yok ki 5-6 adet kulaklık kullandım 150-200 lira fiyat bandında ve haylou serisi olsun mi earbuds olsun karşıya ses aktarımı berbat seviyede

Oyla:

beratslvi

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Berat
Cihazım
Redmi Note 7
Konular
2
Haylou GT1 Plus kullanıyorum 1 aydır. Mikrofonu çok kötü, kısa görüşmeler için idare eder. Ancak bir süre sonra karşı taraf size küfür edebilir öyle bir mikrofon. Kulaklığı müzik dinlemek, Film ve video izlemek için aldım. Pişman değilim. qualcomm aptx kullanıyor kulaklık ve ses kalitesi olarak gerçekten başarılı olduğunu düşünüyorum. Ses seviyesi diğer kulaklıklara göre kısık kalabilir. Ben JBL T110' dan bu kulaklığa geçtiğimde bana çok kısık gelmişti ses bunu göz önünde bulundurun. Ayrıca ses yalıtımı biraz kötü. Dışarıdaki sesleri size pek vermese de, müziğinizin sesini sonuna kadar açtığınızda yanınızdaki de sizinle aynı müziği dinleyebilir. Eğer qualcomm aptx destekleyen bir telefonunuz varsa tavsiye ederim. Kulaklıklar 4-5 saat gidiyor. Kutusunu da 3 günde bir dolduruyorum hızlı doluyor zaten. Kötü yanı kutusunun şarjını bilemiyorsunuz ne kadar kaldı, bitti mi. Eğer benim gibi kulaklığı müzik dinlemek, film izlemek için alacaksanız size Haylou markasının GT1 XR kulaklığını tavsiye ederim. Haylou GT1 Plus earbud' ları ve GT1 Pro kutusunun birleşimi bir kulaklık. Kulaklığı oyun oynamak için alıyorsanız da size Haylou T15' i tavsiye ederim. Ancak eğer sıklıkla ve uzun süreli telefon görüşmeleri yapan biri iseniz Haylou markasını eleyin derim.

Oyla:

Eyüp Batuhan

M.K. Atatürk
Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Eyüp Batuhan
Cihazım
Mi 10T
Konular
81
Çoğu kulaklığın şarj süresi aynı kalite olarak diyorsanız aynı fiyat bandında olan kulaklıklardan abartılacak kadar üstünlüğü yok ki 5-6 adet kulaklık kullandım 150-200 lira fiyat bandında ve haylou serisi olsun mi earbuds olsun karşıya ses aktarımı berbat seviyede
Zaten Haylou serisi içinde bahsediyorum.

Oyla:
Üst Alt