Elveda MIUI Türkiye Mi Band 4 Ailesi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Mi Band 4 Uzmani

Uzman Üye
Uzman Üye
MIUI Sever
Adım
MB4
Cihazım
Mi Band 4
Konular
44
Bazı teknik vs.. sebeplerden dolayı başka bir platforma (Blog açtım) taşındım ve kendi yazılımlarımı ordan yayınlayacağım.
Mi Band 4 S.N.Ç dışı nerdeyse tüm konularımın içeriğini sildim.
Özel olmayan bazı sebeplerim:
-Konu altlara düşüyor görmeyenlerde sorulara devam ediyor.
-Bazı insanlar daha sabit olan konuyu okumadan birbirinin aynısı soruyu sorması.
-Forum sorumlulukları bana fazla geliyor. Kaldıracağımı sanmıyorum.
-Özel mesaj sorunum (Bu tamamen benim hatam)
-Forumda belirli kalıplar içinde yazmak zorundayız yazmassak forum dağılır. Ancak böyle olunca da yeterince özgür hissetmiyorum. Bu tamamen ben ile alakalı foruma herhangi bir eleştiri yada sitem değildir. Ki forum kuralları doğru olanı yapıyor. Ben hata yapmaktan korkuyorum.
Ben zaten kendime rakip olacak kişileri biliyorum hatta benden daha başarılı işleri yapacaklarına inanıyorum onun için rehber konularını da açtım.
Yani burda kimseyi sorumlu tutmuyorum. Tamamen ben ile alakalı.
Zaten foruma çok da bir katkım olmadığını anladım. Forumda hala beta da olsa bir türkçe mi band 4 konuları var.
Amacım reklam olmadığı için siteyi de burada paylaşmayacağım. Arayan bulur zaten.
Forumdan temelli ayrılmıyorum. Mi band 4 ile olabildiğince konu açma istifamı kullanıyorum :)
Anlayışınız için teşekkür ediyor, İyi forumlar diliyorum.

Birde moderatörlerden bir ricam olucak.
Şu konuları silebilir mi?

Burak0635

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
Adım
Burak
Cihazım
Mi5
Konular
2
Ne yazılımı yazilarinmı yazilimmi :) Bay bay

Frager

GaraGaraGa!
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Oğuzhan
Cihazım
Mi 6
Konular
7
2 konu açan uzman olup, kendi kendine üzülüo, sevinio, trip atıyo, özel muamele bekliyo :).

Forumda her paylaşım içi doluysa değerlidir.Sadece seninkiler değerli, hep üstte durcak diye birşey yok.Lazım olan bulur ve yorumunu, sorusunu sorar.Blogunu umarım bu site üzerinden paylaşıp kendini iyice küçültmezsin; çok kıymetli mi band 4 uzmanı, dehası, ordinaryusu clap~~

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üst Alt