- Adım
- MB4
- Cihazım
- Mi Band 4
- Konular
- 44
Bazı teknik vs.. sebeplerden dolayı başka bir platforma (Blog açtım) taşındım ve kendi yazılımlarımı ordan yayınlayacağım.
Mi Band 4 S.N.Ç dışı nerdeyse tüm konularımın içeriğini sildim.
Özel olmayan bazı sebeplerim:
-Konu altlara düşüyor görmeyenlerde sorulara devam ediyor.
-Bazı insanlar daha sabit olan konuyu okumadan birbirinin aynısı soruyu sorması.
-Forum sorumlulukları bana fazla geliyor. Kaldıracağımı sanmıyorum.
-Özel mesaj sorunum (Bu tamamen benim hatam)
-Forumda belirli kalıplar içinde yazmak zorundayız yazmassak forum dağılır. Ancak böyle olunca da yeterince özgür hissetmiyorum. Bu tamamen ben ile alakalı foruma herhangi bir eleştiri yada sitem değildir. Ki forum kuralları doğru olanı yapıyor. Ben hata yapmaktan korkuyorum.
Ben zaten kendime rakip olacak kişileri biliyorum hatta benden daha başarılı işleri yapacaklarına inanıyorum onun için rehber konularını da açtım.
Yani burda kimseyi sorumlu tutmuyorum. Tamamen ben ile alakalı.
Zaten foruma çok da bir katkım olmadığını anladım. Forumda hala beta da olsa bir türkçe mi band 4 konuları var.
Amacım reklam olmadığı için siteyi de burada paylaşmayacağım. Arayan bulur zaten.
Forumdan temelli ayrılmıyorum. Mi band 4 ile olabildiğince konu açma istifamı kullanıyorum
Anlayışınız için teşekkür ediyor, İyi forumlar diliyorum.
Birde moderatörlerden bir ricam olucak.
Şu konuları silebilir mi?
Mi Band 4 S.N.Ç dışı nerdeyse tüm konularımın içeriğini sildim.
Özel olmayan bazı sebeplerim:
-Konu altlara düşüyor görmeyenlerde sorulara devam ediyor.
-Bazı insanlar daha sabit olan konuyu okumadan birbirinin aynısı soruyu sorması.
-Forum sorumlulukları bana fazla geliyor. Kaldıracağımı sanmıyorum.
-Özel mesaj sorunum (Bu tamamen benim hatam)
-Forumda belirli kalıplar içinde yazmak zorundayız yazmassak forum dağılır. Ancak böyle olunca da yeterince özgür hissetmiyorum. Bu tamamen ben ile alakalı foruma herhangi bir eleştiri yada sitem değildir. Ki forum kuralları doğru olanı yapıyor. Ben hata yapmaktan korkuyorum.
Ben zaten kendime rakip olacak kişileri biliyorum hatta benden daha başarılı işleri yapacaklarına inanıyorum onun için rehber konularını da açtım.
Yani burda kimseyi sorumlu tutmuyorum. Tamamen ben ile alakalı.
Zaten foruma çok da bir katkım olmadığını anladım. Forumda hala beta da olsa bir türkçe mi band 4 konuları var.
Amacım reklam olmadığı için siteyi de burada paylaşmayacağım. Arayan bulur zaten.
Forumdan temelli ayrılmıyorum. Mi band 4 ile olabildiğince konu açma istifamı kullanıyorum
Anlayışınız için teşekkür ediyor, İyi forumlar diliyorum.
Birde moderatörlerden bir ricam olucak.
Şu konuları silebilir mi?
Diğer - Çöp Kutusu
Merhabalar, Tema - 1Q Tema 'sının Mi Band 4 Kardeş Teması 1-Mi Fit'i Play Storedan yükleyin (4.0.11) (Mavi yazıya tıklayarak gidebilirsiniz) 1.1-Eğer Mi Fit 4.0.11 marketinize düşmemiş ise buraya tıklayın, indirin ve kurun 2-Notify & Fitness for Mi Band'i Play Storedan yükleyin (Mavi yazıya...
forum.miuiturkiye.net
Diğer - Çöp Kutusu
Merhabalar, 1-Mi Fit'i Play Storedan yükleyin (4.0.11) (Mavi yazıya tıklayarak gidebilirsiniz) 1.1-Eğer Mi Fit 4.0.11 marketinize düşmemiş ise buraya tıklayın, indirin ve kurun 2-Notify & Fitness for Mi Band'i Play Storedan yükleyin (Mavi yazıya tıklayarak gidebilirsiniz) 3-İki uygulamaya...
forum.miuiturkiye.net
Diğer - Avengers Türkçe V65
Merhabalar, 1-Mi Fit'i Play Storedan yükleyin (4.0.11) (Mavi yazıya tıklayarak gidebilirsiniz) 1.1-Eğer Mi Fit 4.0.11 marketinize düşmemiş ise buraya tıklayın, indirin ve kurun 2-Notify & Fitness for Mi Band'i Play Storedan yükleyin (Mavi yazıya tıklayarak gidebilirsiniz) 3-İki uygulamaya...
forum.miuiturkiye.net
Diğer - TouchWiz Türkçe v65
forum.miuiturkiye.net
İpucu - Mi band 4 Düzenleme rehberi
Merhabalar, Bildiğiniz gibi Türkçe dosyalar yapıyorum, Arayüzü full resource'u değiştirip apple watch yapıyorum saati, Ya da en basiti saat temasını değiştiriyorum. Bunların nasıl yaptığımın bir kolay yolunu göstereceğim. Konu ilgi görürse görsel de koymayı düşünüyorum. Bu konu hakkında nerdeyse...
forum.miuiturkiye.net
Mod - Mi Band 4 Uzmanından, Uzman Temalar
Merhabalar, Bazı paylaştığım fotoğraflarda temalar nerden diye sorulmuş. Bende bunları kendim yaptığım /veya kendim türkçeye çevirdiğim temalardan. Cevabını vermek isterim. Bu arada bin dosyaları forumda paylaşılamadığı için linkler koyuyacağım. Bu arada en sevdiğiniz temamı yorumlara yazın :)...
forum.miuiturkiye.net
Mod - Mi Band 4 Renk Paleti Tema (Türkçe)
Merhabalar, Madem Mi Band 4 güncelleme yayınlamıyor bende tema yapayım dedim. Telefonunuzla uyumlu olsun diye wallpaperı da atıyorum. İyi günlerde kullanın. İndirme Linki: Download bc242f69e89bdb2dde42e304f7e2d877.bin Wallpaper İndirme Linki (4K): Download is-6-wallpapers-widescreen-Is-...per.jpg
forum.miuiturkiye.net
İnceleme - Mi Band 4 Güncelleme Notları
Firmware v0.0.1.5 Resources v27 [Stabil] Firmware v1.0.4.38 Resources v45 [Stabil] Firmware v1.0.5.10 Resources v51 [Stabil] Firmware v1.0.5.39 Resources v54 [Stabil] Firmware v1.0.5.40 Resources v55 [Stabil] Firmware v1.0.5.48 Resources v55 [Stabil] Firmware v1.0.5.55 Resources v56...
forum.miuiturkiye.net
Diğer - Mi Band 4 Kullanıcılarına Önemli Uyarı!
Forum dışı paylaşılan beta sürümlerini denemeyiniz kurmayınız. Offical olmayan sürümleri indirmeyiniz kurmayınız. Bazı sürümler hatalı ve sizi brick'e kadar götürebilir. Forumda 1.0.7.04 ve 1.0.7.06 sürümleri neden paylaşılmadı merak ediyorsanız cevap: 1.0.7.04v66 Hard Brick Riski, (Test Ettim...
forum.miuiturkiye.net
Diğer - Çöp Kutusu
Merhabalar, Benim yapmış olduğum türkçe dil dışında yeni bir dil geliştirelim mi? Kod burada uygunsuz yerleri yazın değiştirelim. v62-v65-v66-v71 Rahatsız Etme Modu Alarm Kamera Müzik Kronometre Zamanlayıcı Telefonu bul Telefonu sessize al Kartlar Alipay Saat Temaları Ayarlar Parlaklık Kilidi...
forum.miuiturkiye.net
Mod - Mi Band 4 Türkçe (Stabil) v65
Kurulum: Android Cihazlarda Kurulum: 1-Mi Fit'i Play Storedan yükleyin (4.0.11) (Mavi yazıya tıklayarak gidebilirsiniz) 1.1-Eğer Mi Fit 4.0.11 marketinize düşmemiş ise buraya tıklayın, indirin ve kurun 2-Notify & Fitness for Mi Band'i Play Storedan yükleyin (Mavi yazıya tıklayarak...
forum.miuiturkiye.net
Diğer - Mod - Mi Band 4 Apple Watch Custom Res #3 (v66)
Merhabalar, Xiaomi ani bir kararla 1.0.7.10 firmware güncellemesinden itibaren türkçe dil seçeneğini betadan kaldırdı. Bende temayı türkçe dilini polish italino ve portekizce dili üzerine kurdum. 1-Mi Fit'i Play Storedan yükleyin (4.0.11) (Mavi yazıya tıklayarak gidebilirsiniz) 1.1-Eğer Mi...
forum.miuiturkiye.net
Mod - Mi Band 4 Türkçe (Beta) v66-v68-v70-v71-v72
Beta Kurulumu: Merhabalar, Xiaomi ani bir kararla 1.0.7.10 firmware güncellemesinden itibaren türkçe dil seçeneğini betadan kaldırdı. Bende türkçe dilini (yamalardaki herhangi bir dil) üzerine kurdum. Cihazı güncel ve türkçe kalmasını isteyenlere! Mi Fit'i kaldırın ve size verdiğim apklardan...
forum.miuiturkiye.net