- Adım
- Noyan
- Cihazım
- Xiaomi Mi 9TPro
- Konular
- 57
Selamlar Arkadaşlar
Bunlarda özelleştirme kısıtlı dimi hocam
Eu rom gayet stabil. Sistem uygulamaları da en son güncel haliyle geliyor zaten. Bence de diğer custom rom ların neredeyse tamamı çöp.Eu varken gerekli mi sizce bu romlar ?
Eu rom gayet stabil. Sistem uygulamaları da en son güncel haliyle geliyor zaten. Bence de diğer custom rom ların neredeyse tamamı çöp.
Güzel hibrit rom zaten ama prosunu almaya değmez tabi bana göre ben aldımSelamlar Arkadaşlar
EliteRomLite HyperOS 2.0 A15 olarak bir roma rastladım, kullanan var mıdır? Ayrıca hibrit olarak yüklenebilir mi acaba?
15 Ultra için EU rom u ilk yayınladıklarında evet çöptü. Sonradan toparladılar. Bir sorun olduğunda soru sorduğumuzda cevap bile vermiyorlardı millet EU dan vazgeçmeye başlayınca bu kez ilgilenmeye başladılar o sıkıntıda çözüldü. EU haşen eksik yerler var ama kullanımı etkilemiyor şimdlik. Diğer custom rom lara göre içlerinde en iyisi şuan. Yarın ne olur bilemeyiz.En son eu rom.icinde çöp demiştiniz
Rom derlemek bayağı zahmetli bir iş sırf bu yüzden bile emeğe saygı duymak lazım![]()