Sohbet Elektronik indirimler

ynsyns

Mi9 SE (grus)
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Yunus
Cihazım
Mi9 SE
Konular
98
Tablet almak istiyorum ama yakın zamanda indirim günleri vs bir şey var mıdır acaba sitelerde? 6 ay sonraki kara cumayı beklemek çok mantıklı olur mu bilmiyorum ama..

ynsyns

Mi9 SE (grus)
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Yunus
Cihazım
Mi9 SE
Konular
98
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Yakın zamanda indirim değil bindirim günleri olacak gibi hocam. Yeni vergi yüzünden elektronik eşyalar pahalı olmaya başladı
hiç deme vallahi 4. ayın 23 ünde 2500 olan tablet şuan 3100 alsam bir türlü almasam başka türlü almam da lazım. yurt dışından kaçak tablet getiren olsa alıcam o da yok :D

kemalozturk

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Kemal
Cihazım
Mi 12 Lite
Konular
0
Tablet almak istiyorum ama yakın zamanda indirim günleri vs bir şey var mıdır acaba sitelerde? 6 ay sonraki kara cumayı beklemek çok mantıklı olur mu bilmiyorum ama..

Hocam 6 ay sonra zaten zamlanan ürünler eski fiyatına indirimli gösterilerek satılır. Bazı siteler indirim yaptık diyorlar ama yapmıyorlar orası da ayrı bir konu :D

ynsyns

Mi9 SE (grus)
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Yunus
Cihazım
Mi9 SE
Konular
98
Hocam 6 ay sonra zaten zamlanan ürünler eski fiyatına indirimli gösterilerek satılır. Bazı siteler indirim yaptık diyorlar ama yapmıyorlar orası da ayrı bir konu :D
evet öyle bir ihtimalde var trde indirim olayından bir umudum yokta işte başka çarede yok ölmeden teknolojik rahatlığı görmek istiyorum :D

kemalozturk

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Kemal
Cihazım
Mi 12 Lite
Konular
0
evet öyle bir ihtimalde var trde indirim olayından bir umudum yokta işte başka çarede yok ölmeden teknolojik rahatlığı görmek istiyorum :D

Hocam trde indirim olayını ben geçtim. Komple trden umudumu kestim. Dil öğrenmeye çalışıyorum. Bakalım ne kadar kısa sürede yurtdışına yerleşirsem o kadar iyi :)

ynsyns

Mi9 SE (grus)
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Yunus
Cihazım
Mi9 SE
Konular
98
Hocam trde indirim olayını ben geçtim. Komple trden umudumu kestim. Dil öğrenmeye çalışıyorum. Bakalım ne kadar kısa sürede yurtdışına yerleşirsem o kadar iyi :)
muhtemelen bu dediğin öncedendi hocam yeni bir devirde yaşıyoruz muhtemelen artık uzun bir süre bu durum değişmez

Üst Alt