Yardım elektrik kesintisi şebeke sorunu

KGBeast

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
akın
Cihazım
mi9t
Konular
18
Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
12.1.4
Telefon Modeli
Mİ9T
Bootloader Kilidi
Açık
mi9t cihaz kullanıyorum wifiya bağlıyım normalde evdeyken ama elektrik kesildiğinde mobil veriyi açıyorum ve internetim çalışmıyor elektrikler geldiği zaman mobil verim de çalışıyor sorun nedir? evdeki başka cihazlarda bu sorun yok

gkhntsdmr

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
gökhan
Cihazım
Poco F2 Pro
Konular
33
mi9t cihaz kullanıyorum wifiya bağlıyım normalde evdeyken ama elektrik kesildiğinde mobil veriyi açıyorum ve internetim çalışmıyor elektrikler geldiği zaman mobil verim de çalışıyor sorun nedir? evdeki başka cihazlarda bu sorun yok
Bendede garip bir şekilde aynı sorun var poco f2 pro kullanıyorum. elektrik varken zaten şebeke kötü elektrik mahallede kesildiği zaman tamamen gidiyor şebeke aramalar bile zor yapılıyor ben hala çözüm bulamadım buna

Oyla:

Farox

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
Farox
Cihazım
Ka-Fa 1500
Konular
4
Elektrik kesildiği zaman baz istasyonları neredeyse yarı yarıya performans kaybı yaşar bu istasyonun daha uzun süre işlevini kaybetmeden çalışması için. Elektrik kesildiğinde telefonun internet hızı da bu sebepten düşer. Bunu kesinti olduğu zaman siz de tecrübe edebilirsiniz şöyle bir ek bilgi de vermiş olayım hatta bazı bölgelerde 2G frekansı bile artık verilmiyor en son okuduğum, bildiğim kadarıyla 2023 yılında Turkcell ve Vodafone 2G lisans/band süresi sona eriyor, Türk Telekom 2026 yılında sona eriyor. Bakalım ne olacak uzaktırlar mı bilmiyorum ama bazı ülkeler de 4G bandını bir kaç yıl içerisinde sonlandırmayı planlıyorlar.

Selametle.

Oyla:

gkhntsdmr

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
gökhan
Cihazım
Poco F2 Pro
Konular
33
Elektrik kesildiği zaman baz istasyonları neredeyse yarı yarıya performans kaybı yaşar bu istasyonun daha uzun süre işlevini kaybetmeden çalışması için. Elektrik kesildiğinde telefonun internet hızı da bu sebepten düşer. Bunu kesinti olduğu zaman siz de tecrübe edebilirsiniz şöyle bir ek bilgi de vermiş olayım hatta bazı bölgelerde 2G frekansı bile artık verilmiyor en son okuduğum, bildiğim kadarıyla 2023 yılında Turkcell ve Vodafone 2G lisans/band süresi sona eriyor, Türk Telekom 2026 yılında sona eriyor. Bakalım ne olacak uzaktırlar mı bilmiyorum ama bazı ülkeler de 4G bandını bir kaç yıl içerisinde sonlandırmayı planlıyorlar.

Selametle.
Konu yavaşlama değil hiç girmiyor internete şebeke bile zor geliyor. Ayrıca bir cihazda çekmeyen hattın başka cihaza takıldığında tamamen normal çalışıyor. Bizim xiaomi cihazlarında var bir gariplik bence

Oyla:

Farox

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
Farox
Cihazım
Ka-Fa 1500
Konular
4
Konu yavaşlama değil hiç girmiyor internete şebeke bile zor geliyor. Ayrıca bir cihazda çekmeyen hattın başka cihaza takıldığında tamamen normal çalışıyor. Bizim xiaomi cihazlarında var bir gariplik bence

Yıllardır hep xiaomi kullandım ama şuan alırmıyım asla asla çünkü artık eskisi gibi parasını hak etmiyor fiyatlar çok uçuk ve parasını da versen karşılığında aldığın telefon da beş para etmez cinsten miui ortada şirketin kar marjı politikasıda büyüyünce değişti bakalım artık.

Oyla:

gkhntsdmr

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
gökhan
Cihazım
Poco F2 Pro
Konular
33
Yıllardır hep xiaomi kullandım ama şuan alırmıyım asla asla çünkü artık eskisi gibi parasını hak etmiyor fiyatlar çok uçuk ve parasını da versen karşılığında aldığın telefon da beş para etmez cinsten miui ortada şirketin kar marjı politikasıda büyüyünce değişti bakalım artık.
Fiyatları yüksek değil aslında adamların 300dolara aldığı telefonu biz burada 7bin tl den aşağıya alamıyoruz. Adamlar aylık maaşının 5te1iyle alabilirken biz 2 aylık maaşımızla alıyoruz aynı ürünü.

Oyla:

Farox

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
Farox
Cihazım
Ka-Fa 1500
Konular
4
Fiyatları yüksek değil aslında adamların 300dolara aldığı telefonu biz burada 7bin tl den aşağıya alamıyoruz. Adamlar aylık maaşının 5te1iyle alabilirken biz 2 aylık maaşımızla alıyoruz aynı ürünü.

Yakın zamanda bit pazarlarına rağbet artar bu gidişle,
Atalarımız boşa dememiş "Eskiye rağbet olsa, bit pazarına nur yağardı" diye.
Bit pazarına nur yağarda, cüzdana yağan ne o belli değil

Oyla:

KGBeast

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
akın
Cihazım
mi9t
Konular
18
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
xiaomi konusunda dediğinize kesinlikle katılıyorum çok pişmanım aldığıma bunu aldığım dönem keşke 7 plus alsaydım. ayrı olarak öbür yazdıgınız mesaj kısmen doğru olabilir ama hocam hiç bağlantı yok gibi davranıyor evde türk telekom hat kullanan lg v20 ve sony xa1 ultra var bunlarda bu sorun yok ikisi de 4.5g hatlı türk telekom kullanan cihazlar

Oyla:

gkhntsdmr

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
gökhan
Cihazım
Poco F2 Pro
Konular
33
Yakın zamanda bit pazarlarına rağbet artar bu gidişle,
Atalarımız boşa dememiş "Eskiye rağbet olsa, bit pazarına nur yağardı" diye.
Az kaldı eskiyi alacak parayı bile bulamayacağımız günlere :) ama olsun avrupa bizi kıskanıyor sonuçta böyle devam :D

Oyla:
Üst Alt