Yardım Ekranın üst kısmı

emre38

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Emre
Cihazım
Mi4
Konular
12
Ekranın en üst kısmında durum çubuğu üzerinde cizgi halinde mevcut sayfanın tonu şeklinde çizgi var. Bu normal mi hangi sayfaya girsem o renkte oluyor.
Görselleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir

MI 6 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

emre38

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Emre
Cihazım
Mi4
Konular
12
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
.

Oyla:

afrasyab33

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Ali
Cihazım
Mi6
Konular
9
Ekranın en üst kısmında durum çubuğu üzerinde cizgi halinde mevcut sayfanın tonu şeklinde çizgi var. Bu normal mi hangi sayfaya girsem o renkte oluyor.

Normal bir sıkıntı yok açtığın uygulamanın,pencerenin rengini alıyor.Güzel bir olay aslında

Oyla:

slopelock

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Umut
Cihazım
Xiaomi Mi 6
Konular
6

Hocam bu bazı ekranlarda olan bir kusur/hata. Bunu ekran görüntüsü alarak göstermezsin çünkü panel ile ilgili bir durum. anlattığına göre ekranın üst kenarında boylu boyunca bir ışık parlaması var sanırım. Aynı sorun bende de vardı ve iade/değişim raporu için servisle görüşüp rapor aldım. Aynı sorunu yaşayan başka bir arkadaş daha vardı forumda, o da rapor aldı ve satıcıyla anlaşıp seramik olanla değişimini yaptı. Fakat aynı sorun onda da olduğu için geri verdi. Ben ise tekrar aynı sorunları yaşamamak için iade ettim. Şimdi Xiaomi Mi Mix 2 almayı düşünüyorum.

Oyla:

emre38

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Emre
Cihazım
Mi4
Konular
12
Hocam bu bazı ekranlarda olan bir kusur/hata. Bunu ekran görüntüsü alarak göstermezsin çünkü panel ile ilgili bir durum. anlattığına göre ekranın üst kenarında boylu boyunca bir ışık parlaması var sanırım. Aynı sorun bende de vardı ve iade/değişim raporu için servisle görüşüp rapor aldım. Aynı sorunu yaşayan başka bir arkadaş daha vardı forumda, o da rapor aldı ve satıcıyla anlaşıp seramik olanla değişimini yaptı. Fakat aynı sorun onda da olduğu için geri verdi. Ben ise tekrar aynı sorunları yaşamamak için iade ettim. Şimdi Xiaomi Mi Mix 2 almayı düşünüyorum.
Aşırı bir parlama yok hocam o konuyu forumda görmüştüm. Bunda durum çubuğu koyu sonra çizgi halinde asıl sayfa rengi var çok ince. Bu normal mi diye. Bizde bulunan Mi A1 ve mi 4 de öyle birşey yok.

Oyla:

spacemedia

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
ilhan
Cihazım
oneplus 6t
Meslek
uzman teknisyen
Konular
32
Ben bu durumun bir arıza olduğunu düşünmüyorum. Sadece saat ve pil durumunu ve wifi sinyalini alt bölümdeki renkten ayırmak için özellikle yapılmış bir tsarımdır.

Oyla:

emre38

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Emre
Cihazım
Mi4
Konular
12
Ben bu durumun bir arıza olduğunu düşünmüyorum. Sadece saat ve pil durumunu ve wifi sinyalini alt bölümdeki renkten ayırmak için özellikle yapılmış bir tsarımdır.
Benim kastettiğim yer saat pil gösteren koyu yerin üstündeki çok ince yer. Sizde de mi aynı.

Oyla:

spacemedia

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
ilhan
Cihazım
oneplus 6t
Meslek
uzman teknisyen
Konular
32
Benim kastettiğim yer saat pil gösteren koyu yerin üstündeki çok ince yer. Sizde de mi aynı.

Bendeki aşağı resimdeki gibi. Ama ben hala bir sorun göremedim.

Oyla:
Üst Alt