Ekranın kendi kendine açılması

smlknr

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
İSMAİL
Cihazım
XİAOMİ-Mİ 6
Konular
12
Merhaba arkadaşlar, bugün farkettiğim bir durum var. Telefon elimde kilitliyken ekran ışığının kendi kendine açıldığını gördüm. Bunu kilitleyip bir kaç defa denedim. Gerçekten ekran hiçbir müdahale olmadan kendi kendine açıldı. Bu konu hakkında bilgisi olan var mı acaba ?

MI 6 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

levka205

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
Adım
4
Cihazım
Xiaomi Mi6
Konular
4
Merhaba arkadaşlar, bugün farkettiğim bir durum var. Telefon elimde kilitliyken ekran ışığının kendi kendine açıldığını gördüm. Bunu kilitleyip bir kaç defa denedim. Gerçekten ekran hiçbir müdahale olmadan kendi kendine açıldı. Bu konu hakkında bilgisi olan var mı acaba ?

ben de denk geldim bir kaç sefer.. çok umursamadım ama..

smlknr

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
İSMAİL
Cihazım
XİAOMİ-Mİ 6
Konular
12
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
ben de denk geldim bir kaç sefer.. çok umursamadım ama..

Hocam cepte de böyle açılıyorsa umursamak lazım

levka205

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
Adım
4
Cihazım
Xiaomi Mi6
Konular
4
Hocam cepte de böyle açılıyorsa umursamak lazım

bakalım ne diyecek arkadaşlar.. ben bir anlam veremedim..

ErsLy

tø be ør nøt tø be..
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Eşref
Cihazım
Mi 6 - 128GB
Meslek
PHP Developer
Konular
1
Bir kaç ayarda ekranı uyandır seçeneği mevcut.
Örneğin şarja takıp çıkarmada uyandır, bildirimde uyandır vs tarzı.
Muhtemelen onlar tetikliyordur, kullandığınız romda bugta olabilir.
Detaylı bilgi gerekiyor;
Kullandığınız rom, hangi aşamalarda açılıp kapandığı vs.

dorteks

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ömer
Cihazım
Mi6
Konular
6
O sorun bendeki eski telefonda oluyordu. Araştır araştır doğru düzgün bir cevapta bulamadım sonradan olayı çözdük gibi. Şimdi sizin çektiğiniz baz istasyonu bazen teknik sebeplerden ötürü veya bir sebepten ötürü konumu değişip başka bir baz istasyonundan çekim gücü alıyor. Çekim konumu değiştiğinde cihaz uyanıyor sonrasında kapanıyor. Bendeki durum böyleydi sizdeki durum da bu olabilir. Mümkünse cihazı başka bir yerde veya semtte deneyin aynı şeyler oluyor mu?
[doublepost=1510317045,1510316646][/doublepost]Birde anlık hat gidip geliyor. Böyle olunca hattı görmeyince açılıyor o açılmaya kalmadan hat geri geliyor sadiselik bir durum servis sağlayıcıdan. Çok az bir ihtimal ama denemekten zarar çıkmaz cihazın içinden sim kartını çıkartıp temizle tekrar tak.

OnurSözen

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Onur
Cihazım
Xiomi m5
Konular
12
Öncelikle merhaba aynı sorun benim mi 5 prime da vardı cepporttan almıştım.Ürün 2 günlüktü sürekli kendi kendine ekran ışıgı yanıyordu gittim magazaya anlattım durumu yazılım attı cepporttaki abi düzelmedi . Vodafone benim hattım neyse sonra dedi kendi Turkcell hattını takti yine sorun devam ediyor.Yetkili bir arkadaşını aradı cihaz FABRİKASYON HATALI GELMİŞ milyonda bir çıkmış oda bana denk gelmiş sizede aynı şekilde denk gelmiş ben yerinizde olsam nerden aldıysanız Önce yazılım hard reset sonra olmuyorsa degişim isteyin TECRÜBEYLE SABİTTİR ... Bu vesileyle tekrar CEPPORT AİLESİNE teşekkür ederim hiç sorgu sualsiz yeni cihaz vermişlerdi.

srcnkctp

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Sercan
Cihazım
GM Elite
Konular
2
Arkadaşlar çift dokunuşla uyandırma aktif olabilir. Öncelikle onu kontrol edin. Sorun hala devam ederse cepte açılmama modunu aktifleştirin. İnşallah çözüm olur size.

emrahakkaya22

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Emrah Akkaya
Cihazım
XiaomiMi Note 3
Konular
19
Ben Mi Note 3 kullanıyorum. Tuşları kitlediğimde yaklaşık 1 dk sonra ekran 3 defa açılıp kapanıyordu. Ayarlardan Otomatik Başlatmadaki tüm uygulamaları kapattım. Sorun çözüldü 1 saat boyunca ama şöyle bir problemle karşılaştım misal bu programlardan bir tanesi whatsapp tı. Whatsapptan bana mesaj attılar ama bana mesaj gelmedi. Whatsapp a girene kadar bildirim alamadım. Mecburen Whatsapp facebook instagram messenger gibi uygulamara tekrar otomatik başlatma için izin verdim şimdilik kesildi.

OnurSözen

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Onur
Cihazım
Xiomi m5
Konular
12
Ben Mi Note 3 kullanıyorum. Tuşları kitlediğimde yaklaşık 1 dk sonra ekran 3 defa açılıp kapanıyordu. Ayarlardan Otomatik Başlatmadaki tüm uygulamaları kapattım. Sorun çözüldü 1 saat boyunca ama şöyle bir problemle karşılaştım misal bu programlardan bir tanesi whatsapp tı. Whatsapptan bana mesaj attılar ama bana mesaj gelmedi. Whatsapp a girene kadar bildirim alamadım. Mecburen Whatsapp facebook instagram messenger gibi uygulamara tekrar otomatik başlatma için izin verdim şimdilik kesildi.

Şöyle bir ozellik var yanlis anlamadiysam sorununuzu ekran ayarlarinda en alt tarafta uyandirmak icin cihazi kaldirin diye o acik mi bir bakarmisiniz telefon elinizdeyken veya ufacik hareket edince ekran acılabilir o ozelligi bir kontrol edin iyi geceler

Üst Alt