Yardım Ekranın bazen parlayıp bazen soluklaşması

Iggy Azalea

.
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Batuhan
Cihazım
RedmiNote 9 PRO
Konular
28
Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
V12.0.4.0 Global Stabil
Telefon Modeli
Redmi Note 9 Pro
Bootloader Kilidi
Açık
Ekran bazı zamanlarda parlıyor sanki otomatik parlaklık açık gibi, WhatsApp'tayken bazen ekran soluklaşıyor, yine aynı şekilde bazense ışığı artıyor gibi, garip olan otomatik parlaklık ayarı kapalı ve güneş ışığı modu da açık değil, miui 11.0.7.0 sürümünde bu sorunu yaşamazken miui 12.0.4.0'da bu sorun başladı, çözümü nedir?

morpheus55

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
Fatih
Cihazım
Redmi note 9 pr
Konular
1
aynı sorun bende de var kullandığım tüm miui 12 romlarda oluyordu. ekran bazen aşırı parlak ve renkler değişmiş şekilde kalıyor, telefonu yeniden başlatınca düzeliyor. bende de aynı sizin gibi ayarlarda ilgili seçenekler kapalı ama kendi kendine yapıyor işte.

Oyla:

Iggy Azalea

.
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Batuhan
Cihazım
RedmiNote 9 PRO
Konular
28
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
aynı sorun bende de var kullandığım tüm miui 12 romlarda oluyordu. ekran bazen aşırı parlak ve renkler değişmiş şekilde kalıyor, telefonu yeniden başlatınca düzeliyor. bende de aynı sizin gibi ayarlarda ilgili seçenekler kapalı ama kendi kendine yapıyor işte.
Garip bir durum normalde WhatsApp'ın köşeleri, konuşma sütunları siyah gözükmesi gerekirken birden ekran parlaklığının artması sonucu griye yakın soluk bir renkte gözüküyor haliyle can sıkıcı bir olay. Umarım çözümü vardır.

Oyla:

blackeagle1903

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Doğan Yılmaz
Cihazım
Mi 9 SE
Konular
23
Ekran bazı zamanlarda parlıyor sanki otomatik parlaklık açık gibi, WhatsApp'tayken bazen ekran soluklaşıyor, yine aynı şekilde bazense ışığı artıyor gibi, garip olan otomatik parlaklık ayarı kapalı ve güneş ışığı modu da açık değil, miui 11.0.7.0 sürümünde bu sorunu yaşamazken miui 12.0.4.0'da bu sorun başladı, çözümü nedir?
Ayarlar > Ekran > Renk şeması kısmından otomatik olan yeri değiştirebilirsiniz. Durmadan değişmesinin sebebi güneşe çıkınca otomatik olarak ekranı parlatıyor rahat gözüksün diye. Bu şekilde çözülmezse birde Ayarlar > Ekran > Parlaklık düzeyi kısmından güneş ışığı modunu kapatabilirsiniz.

Oyla:

morpheus55

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
Fatih
Cihazım
Redmi note 9 pr
Konular
1
Ayarlar > Ekran > Renk şeması kısmından otomatik olan yeri değiştirebilirsiniz. Durmadan değişmesinin sebebi güneşe çıkınca otomatik olarak ekranı parlatıyor rahat gözüksün diye. Bu şekilde çözülmezse birde Ayarlar > Ekran > Parlaklık düzeyi kısmından güneş ışığı modunu kapatabilirsiniz.
ayarlar zaten bu şekilde kapalı hocam. cihaz ayarlardan bağımsız şekilde sürekli öyle yapıyor.

Oyla:

musdi27

Yaşamaya çalışmak...
Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
M. Mustafa
Cihazım
Xiaomi 13T
Meslek
Ofis Sorumlusu
Konular
191
MIUI 12 ile beraber gün ışığı modu ayarı kapalı olsa da Renk şeması kısmında otomatik ayarında olduğu sürece çalışıyor gün ışığı modu. Otomatik ayarını doygun, standart veya sizin zevkinize göre telefonunuz izin veriyorsa renkleriyle oynayarak farklı bir ayara getiriniz. Belki çözüm olur.

Oyla:
Üst Alt