Yardım ekranı silince iz kaldı

ege7313

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Ege
Cihazım
corot
Konular
5
Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
Miui 14.0.12
Telefon Modeli
Mi 13T Pro
Bootloader Kilidi
Kapalı
Merhaba dostlar mi 13t pro kullanıyorum ve cihazin ustunde aldigimdan beri jelatin takiliydi (koruyucu cam degil) gecenlerde tirnagimla yanlislikla kaldirmisim biraz diye jelatini soktum ve sonrasinda ekrani islak mendille sildim ardindan peceteyle kurutunca ekranda boydan boya izler kaldi izlerin gitmesi icin bi bezi suyla nemlendirip ekrani sildim izler gitti fakat soyle izler kaldi ne yapsam da gitmiyor cihaz direnc islemi gormedi veya herhangi bir sekilde ici acilmadi sivi kacirmis olma ihtimali yok cunku cihaz herhangi bi siviyla da temas etmedi bu izler jelatini cikarip islak mendille sildikten sonra ortaya cikti. ne yapabilirim? jelatinin yapiskanindan dolayi olabilir mi?

Ekli dosyalar

• IMG_20241209_000635.jpg
    IMG_20241209_000635.jpg
    376,1 KB · Görüntüleme: 66
  • IMG-20241201-WA0008.jpg
    IMG-20241201-WA0008.jpg
    74,2 KB · Görüntüleme: 39

Skorpi

Süper Üye
Onursal Yönetici
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Cumhur
Cihazım
Mi 11T Pro
Konular
295
Telefoncu ya ekran koruma taktırmaya götürün, o size gerekeni söyler, yapışkan mı, başka bir şey mi falan... Şimdiden geçmiş olsun hocam

Gesendet von meinem Schajomi mit Tapatalk

Oyla:

ege7313

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Ege
Cihazım
corot
Konular
5
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Telefoncu ya ekran koruma taktırmaya götürün, o size gerekeni söyler, yapışkan mı, başka bir şey mi falan... Şimdiden geçmiş olsun hocam

tesekkur ederim hocam valla kac gundur kafayı yicem 0 telefonda nasil boyle bir sey olur diye

Oyla:

Skorpi

Süper Üye
Onursal Yönetici
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Cumhur
Cihazım
Mi 11T Pro
Konular
295
Yarın gidin, kafanız rahatlar, ıslak mendille silmekle bunlar olmaz, telefoncu parlatır, sizde ayıp olmasın diye güzel bir ekran koruyucu taktırmış olursunuz, Siz mutlu, esnaf mutlu

Oyla:

ege7313

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Ege
Cihazım
corot
Konular
5
Yarın gidin, kafanız rahatlar, ıslak mendille silmekle bunlar olmaz, telefoncu parlatır, sizde ayıp olmasın diye güzel bir ekran koruyucu taktırmış olursunuz, Siz mutlu, esnaf mutlu

en iyisi yarin gideyim hocam dediginiz gibi tekrar tesekkurler.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

dostlar konuyu tekrar hortlatmak istiyorum.

telefonculari gezdim hicbirinin yöntemleri ise yaramadi max 10dk ekran temiz kaliyor sonra izler tekrar beliriyor telefonu kullanmayinca temiz kaliyor ekran fakat 20dk kullandigimda tekrar izler beliriyor artik sorunun icten kaynaklandigini dusunuyorum fakat anlayamadigim nokta su: 13t prodan bahsediyoruz ipx8 su dayaniklik sertifikasi olan bir telefon nasil da islak mendille ekrani silince ekrana su aliyor anlayamiyorum? eger icine su kactiysa nasil bi yol izlemeliyim telefoncuya goturursem icini acicaklar olan su gecirmezlik de gidicek.

Oyla:

ahmetcngz

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
Adım
Ahmet
Cihazım
Rdmi nte 13 pro
Konular
20

Siz de ihlal ediyorsunuz hocam forum kurallarına göre üyelerin birbirine "siz" ile hitap etmesi esastır kuralını 😅

Oyla:

Security Developer

ᴍɪᴜɪ ᴍᴇᴍᴏʀʏ
Yönetici
Destek Ekibi
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Đ₳Ɽ₭ ₩ØⱤⱠĐ
Cihazım
Xiaomi, Huawei
Meslek
Whatever
Konular
31
en iyisi yarin gideyim hocam dediginiz gibi tekrar tesekkurler.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

dostlar konuyu tekrar hortlatmak istiyorum.

telefonculari gezdim hicbirinin yöntemleri ise yaramadi max 10dk ekran temiz kaliyor sonra izler tekrar beliriyor telefonu kullanmayinca temiz kaliyor ekran fakat 20dk kullandigimda tekrar izler beliriyor artik sorunun icten kaynaklandigini dusunuyorum fakat anlayamadigim nokta su: 13t prodan bahsediyoruz ipx8 su dayaniklik sertifikasi olan bir telefon nasil da islak mendille ekrani silince ekrana su aliyor anlayamiyorum? eger icine su kactiysa nasil bi yol izlemeliyim telefoncuya goturursem icini acicaklar olan su gecirmezlik de gidicek.
Cihazın üstün de ki jelatin kendisine mi ait idi yoksa sizmi takmıştırdınız?

O ekranın dışın da olan bir durum için de bir sorun yok :)

Oyla:

ege7313

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Ege
Cihazım
corot
Konular
5
Cihazın üstün de ki jelatin kendisine mi ait idi yoksa sizmi takmıştırdınız?

O ekranın dışın da olan bir durum için de bir sorun yok :)
hocam cihaz yd, aldigim yer telefonu alirken takmisti ucuz bir jelatin tirnak yardimiyla yirtilmisti ben de cikardim. ekranin disindaysa nasil cozebilirim kolonya, camsil, islak mendil, vb cogu yontemi denedim fakat gitmiyor izler ozellikle gunes altinda belli oluyor ekranın ustunde ve sinirim bozuluyor :/

Oyla:
Üst Alt