Yardım Ekranı bozulan telefonu tvbox olarak kullanabilir miyiz?

mcaglarr

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
mehmet
Cihazım
note3pro
Konular
53
Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
Global v12
Telefon Modeli
Mi9
Bootloader Kilidi
Açık
Arkadaşlar mi9 vardı ekranı gitti yeni taktırdım oda 1 aya bozuldu dokunmatiği hiç çalışmıyor desem yeri ekran parlaklığını açınca hayalet dokunuşları başlıyor sanki biri kullanıyor muş gibi sapıtıyor klavye mause ile kullansam bile.
Şimdi size sorum şu;
1 ekran dokunmatiğini tamamen kapalı hale getirip klavye mause ile kullanabilir miyim
2 bu mumkun olursa tv boxa cevirsem ne kadar verimli olur
Cevaplarınız için şimdiden çok teşekkür ederim

onununcuköy

Hevesli Üye
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Erkan
Cihazım
Yok
Konular
6
Görüntü çıkışını nasıl almayı planlıyorsunuz hocam? Type-C'den HDMI dönüştürmeniz lazım ama Xiaomilerde kablolu görüntü aktarımı yapılamıyordu galiba?

Oyla:

burucu08

Ne olursan ol önce saygılı ol
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Barış
Cihazım
Redmi k60/Mi8se
Konular
94
Görüntü çıkışını nasıl almayı planlıyorsunuz hocam? Type-C'den HDMI dönüştürmeniz lazım ama Xiaomilerde kablolu görüntü aktarımı yapılamıyordu galiba?
Evet type c ile görüntü aktarımı mümkün değil çünkü cihazın type-c portu Max USB 2.0 destekliyor type-c ile görüntü aktarımı için minimum 3.0 olması lazım
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Görüntü aktarımı sadece wifi veya Bluetooth ile mümkün
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Bence cihazı satıp yerine Android box almanız daha mantıklı ekranı arızalı olsa bile gene baya para eder

Oyla:
Ü

Üye silindi 265308

Guest
Arkadaşlar mi9 vardı ekranı gitti yeni taktırdım oda 1 aya bozuldu dokunmatiği hiç çalışmıyor desem yeri ekran parlaklığını açınca hayalet dokunuşları başlıyor sanki biri kullanıyor muş gibi sapıtıyor klavye mause ile kullansam bile.
Şimdi size sorum şu;
1 ekran dokunmatiğini tamamen kapalı hale getirip klavye mause ile kullanabilir miyim
2 bu mumkun olursa tv boxa cevirsem ne kadar verimli olur
Cevaplarınız için şimdiden çok teşekkür ederim
Hocam USB hata ayıklama açık ise scrpy ile PC ye aktarabilirsiniz
Dokunmatigi kapatmaya bilirsiniz.mouse bağlanabilir otg ile

Oyla:

mcaglarr

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
mehmet
Cihazım
note3pro
Konular
53
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Typc to hdmi dönüştürücüler eğer olur derseniz onlardan alacağım

Cihaz mause ile falan kullanılıyor alacağım herseyi veri olarak aldım sadece değerlendirmek istiyorum cihazı

Oyla:

burucu08

Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Barış
Cihazım
Redmi k60/Mi8se
Konular
94
Typc to hdmi dönüştürücüler eğer olur derseniz onlardan alacağım

Cihaz mause ile falan kullanılıyor alacağım herseyi veri olarak aldım sadece değerlendirmek istiyorum cihazı
Kullanamazsınız hocam önceki mesajımda belirttim boşa para vermeyin Bence

Oyla:

mcaglarr

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
mehmet
Cihazım
note3pro
Konular
53
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Kullanamazsınız hocam önceki mesajımda belirttim boşa para vermeyin Bence
Medyaları görmek için kayıt olmalısınız
Bunun gibi yüzlerce video burda ki uygulama farklı olmaz diye düşünüyorum kaldı ki ben biraz araştırdım şarj takılanı bile var ama kumanda al bu cihazdan al falan acaba kullanışlı bundan zaten dokunmatiği pasif hale getiremezsem yine bu konuştuklarımız boş olacak ama evde eski telefon çok bunun donanımı iyi diye istiyorum tvboxlarda hem hafıza cok problem hemde donanımı mi9a göre mersedes şahin gibi

Oyla:

burucu08

Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Barış
Cihazım
Redmi k60/Mi8se
Konular
94
Bunun gibi yüzlerce video burda ki uygulama farklı olmaz diye düşünüyorum kaldı ki ben biraz araştırdım şarj takılanı bile var ama kumanda al bu cihazdan al falan acaba kullanışlı bundan zaten dokunmatiği pasif hale getiremezsem yine bu konuştuklarımız boş olacak ama evde eski telefon çok bunun donanımı iyi diye istiyorum tvboxlarda hem hafıza cok problem hemde donanımı mi9a göre mersedes şahin gibi
Hocam alıp deneyebilirsiniz...

Oyla:

seyamkk

Andromeda
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
İbrahim
Cihazım
RN 12 PRO 5G
Meslek
Elektrik teknisyen
Konular
22
Hocam ben bu cihaza benzer bir cihaz almıştım ama hiç verimli değil tavsiye etmem ses ile görüntü bir gitmiyor arkadaşların dediği gibi bozuk hali ile 1000₺ ye satsanız 2. El 800₺ ye mi box s alsanız daha mantikli

Oyla:
Üst Alt