Çözüldü Ekranı bölme özelliği ?

NıghtBlood

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
Adım
Batuhan
Cihazım
Redmi Note 8
Konular
34
Arkadaşlar mi globe v12 stabil kullanıyorum. Ama MIUI 12'nin beta sürümlerinde ekran bölme özelliği pencere şeklinde fakat stabilde bu yok. Ekranı direk 2 ye bölüyor. Bunu rom değiştirmeden değiştirme olasılığımız varmıdır ?

Çözüm
NıghtBlood, Hocam son uygulamalar kısmını açın orada pencere olarak açmak istediğiniz uygulamanın üzerine basılı tutun.Alttan ikinci pencere modunda uygulama açmanızı onun üstündeki ise ekranı ikiye bölmenizi sağlar

haktanerk

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Haktaner
Cihazım
Mi Note 10 Lite
Konular
28
NıghtBlood, Hocam son uygulamalar kısmını açın orada pencere olarak açmak istediğiniz uygulamanın üzerine basılı tutun.Alttan ikinci pencere modunda uygulama açmanızı onun üstündeki ise ekranı ikiye bölmenizi sağlar

Oyla: Çözüm

NıghtBlood

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
Adım
Batuhan
Cihazım
Redmi Note 8
Konular
34
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Son uygulamalar kısmı derken orayı anlamadım.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Tamamdır tek tek arayıp buldum dediğinizi :D Ayarlarda geziniyordum da yanlış yere bakıyormuşuz.

Son düzenleme:
Oyla:

EmreOzdmr10

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Emre
Cihazım
Xiaomi Poco X3
Konular
4
NıghtBlood, Açık olan uygulamaları köşeye kaydırarak kapattığınız yerdi hocam ama bulmuşsunuz tabi :)
Hocam ben de aynı sorunu yaşıyorum ama farklısı. Poco X3 NFC kullanıyorum. Ekranı bölme özelliği açık ayrıca geliştirici seçeneklerinden zorunlu bir şekilde ekranı bölme seçeneğini de aktif etmeme rağmen oyunlarda ekranı benim istediğim boyuta sokmuyor. Arkadaşlarım da sorunsuz bir şekilde oyunu istedikleri şekilde ekranı bölebiliyorlar. Nolur yardım edin

Oyla:

haktanerk

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Haktaner
Cihazım
Mi Note 10 Lite
Konular
28
EmreOzdmr10, hocam ben telefonda hiç oyun oynamadığım için bir bilgim yok bu konuda maalesef. Umarım bilgisi olan biri yazar

Oyla:
Üst Alt