Yardım Ekranda sürekli çıkan Ooops! Yazısı..

asamed004

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
asamed
Cihazım
redmi 8
Konular
29
Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
Global rom
Telefon Modeli
Redmi note 8
Bootloader Kilidi
Açık
Merhaba. Zaman zaman ekranımda Ooops! Şeklinde bir yazı çıkıyor. 8-10₺ defa ard arda gözüküp gidiyor. Sorun nedir acaba bilginiz var mı ?

Ekli dosyalar

• IMG_20210404_014332.jpg
    IMG_20210404_014332.jpg
    202,7 KB · Görüntüleme: 21

LORDBONZ

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
MEHMET
Cihazım
POCO F3 250Gb
Meslek
Teknisyen
Konular
11
Merhaba
Öncelikle temayı degiştirmeyi deneyin eger temayı degişdiginizde sorun devam ederse acilen hard reset atın telefona hacklenmiş ola bilecegi geldi aklıma nedense yalnışta düşünüyo ola bilirim hayırlı geceler
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Merhaba
Öncelikle temayı degiştirmeyi deneyin eger temayı degişdiginizde sorun devam ederse acilen hard reset atın telefona hacklenmiş ola bilecegi geldi aklıma nedense yalnışta düşünüyo ola bilirim hayırlı geceler
Hard reset atamayın bl kilidi acık oldugunu fark ettim twrp yüklüyse 4 wipe en iyisi

Oyla:

asamed004

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
asamed
Cihazım
redmi 8
Konular
29
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Merhaba
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Hard reset atamayın bl kilidi acık oldugunu fark ettim twrp yüklüyse 4 wipe en iyisi
Hocam hacklendiğini düşünmüyorum.. Yaklaşık iki aydır böyle ve hiçbir banka hesabımda veya sosyal medya hesabımda bir anormallik olmadı şimdiye kadar. Ancak örneğin bir kutucuğa e mail yazacağın zaman daha önce yazdıklarını gösteriyorya, bugün mail adresimi yazacakken altta çıkan mail önerilerinden biri ilk defa gördüğüm daha önce bu telefonda yazılmamış başka bir maildi. Bu durum canımı sıktı biraz ve içime şüphe düştü..

Oyla:

LORDBONZ

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
MEHMET
Cihazım
POCO F3 250Gb
Meslek
Teknisyen
Konular
11
Hocam hacklendiğini düşünmüyorum.. Yaklaşık iki aydır böyle ve hiçbir banka hesabımda veya sosyal medya hesabımda bir anormallik olmadı şimdiye kadar. Ancak örneğin bir kutucuğa e mail yazacağın zaman daha önce yazdıklarını gösteriyorya, bugün mail adresimi yazacakken altta çıkan mail önerilerinden biri ilk defa gördüğüm daha önce bu telefonda yazılmamış başka bir maildi. Bu durum canımı sıktı biraz ve içime şüphe düştü..
Bilemedim hocam

Oyla:

Drkirpi

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mert
Cihazım
Redmi Note 9 Pr
Konular
5
Bir uygulama arka planda birşey indexliyor.Bunu basaramiyor yada başarıp başaramamış hatasını veriyor.TWRPden lütfen cihazı sıfırlayın.İndexleme felan sıkıntı iş.

Oyla:
Üst Alt