- Adım
- asamed
- Cihazım
- redmi 8
- Konular
- 29
Hard reset atamayın bl kilidi acık oldugunu fark ettim twrp yüklüyse 4 wipe en iyisiMerhaba
Öncelikle temayı degiştirmeyi deneyin eger temayı degişdiginizde sorun devam ederse acilen hard reset atın telefona hacklenmiş ola bilecegi geldi aklıma nedense yalnışta düşünüyo ola bilirim hayırlı geceler
Hocam hacklendiğini düşünmüyorum.. Yaklaşık iki aydır böyle ve hiçbir banka hesabımda veya sosyal medya hesabımda bir anormallik olmadı şimdiye kadar. Ancak örneğin bir kutucuğa e mail yazacağın zaman daha önce yazdıklarını gösteriyorya, bugün mail adresimi yazacakken altta çıkan mail önerilerinden biri ilk defa gördüğüm daha önce bu telefonda yazılmamış başka bir maildi. Bu durum canımı sıktı biraz ve içime şüphe düştü..Merhaba
Öncelikle temayı degiştirmeyi deneyin eger temayı degişdiginizde sorun devam ederse acilen hard reset atın telefona hacklenmiş ola bilecegi geldi aklıma nedense yalnışta düşünüyo ola bilirim hayırlı geceler
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Hard reset atamayın bl kilidi acık oldugunu fark ettim twrp yüklüyse 4 wipe en iyisi
Bilemedim hocamHocam hacklendiğini düşünmüyorum.. Yaklaşık iki aydır böyle ve hiçbir banka hesabımda veya sosyal medya hesabımda bir anormallik olmadı şimdiye kadar. Ancak örneğin bir kutucuğa e mail yazacağın zaman daha önce yazdıklarını gösteriyorya, bugün mail adresimi yazacakken altta çıkan mail önerilerinden biri ilk defa gördüğüm daha önce bu telefonda yazılmamış başka bir maildi. Bu durum canımı sıktı biraz ve içime şüphe düştü..