Yardım Ekranda nokta

omerfarukysar

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ömer
Cihazım
Mi 8 lite
Konular
85
Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
Global 10.2
Telefon Modeli
Mi 8 lite
Bootloader Kilidi
Bilmiyorum
Merhaba arkadaşlar hayırlı cumalar dilerim. Mi 8 lite kullanıyorum Önceden yoktu olsa gözüme batardı. Dün gözüme battı. Telefonda sağ alt köşede siyah sahnelerde belli olcak şekilde parantez içinde gösterdiğim gibi bir nokta var (.) Beyaz gibi. Normal renkli sahnelerde falan belli olmuyor. Böyle bir şey yaşayan var mı aranızda ? Telefonu sıfırladım düzelmedi.

Peocawe

Bilgi paylaştıkça güzel.
Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Cem
Cihazım
OnePlus 6T 128
Konular
115
Ölü piksel olabilir

Oyla:

XiaoMiraç

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Miraç
Cihazım
Mi A2 Lite
Meslek
Öğrenci
Konular
29
Ekran koruyucu var ise altında bir şeyler kalmış olabilir

Oyla:

Peocawe

Bilgi paylaştıkça güzel.
Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Cem
Cihazım
OnePlus 6T 128
Konular
115
Acaba o ne demek oluyor ? Pek bir bilgim yok da. Zamanla düzelir mi bilmiyorum da. Daha yeni aldım telefonu 1 ay olmadı moralimi aşırı bozdu

Sadece ekran açıkken gözüküyor sanırım. Eğer öyleyse ölü pikseldir. Fabrikasyonda olabiliyor, sonradan da oluşabiliyor nadirde olsa. Garantiniz varsa servise danışmanızı öneririm hocam.

Edit: Ölü piksel denen olay ekranda ki piksellerden bazılarının çalışmamasıdır. Bir tanede olabilir, birden fazlada.

Oyla:

omerfarukysar

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ömer
Cihazım
Mi 8 lite
Konular
85
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Sadece ekran açıkken gözüküyor sanırım. Eğer öyleyse ölü pikseldir. Fabrikasyonda olabiliyor, sonradan da oluşabiliyor nadirde olsa. Garantiniz varsa servise danışmanızı öneririm hocam.

Edit: Ölü piksel denen olay ekranda ki piksellerden bazılarının çalışmamasıdır. Bir tanede olabilir, birden fazlada.
Evet sadece. 1 tane var ve ekran açık iken var sadece. Garanti servisi rıtzy pek olumlu yorum okumadım yollamaya korkuyorum

Oyla:

skon

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
JCK
Cihazım
Mi MIX 2S
Konular
1
Telefon ekran bölgesinden baskı, darbe vb. durumlara maruz kalmadıysa ve dediğiniz şekilde nokta oluştuysa ekranda ölü piksel mevcuttur. Tavsiyem direkt olarak servise başvurmanız ve telefonu teslim etmeden önce telefonun tüm bölgelerinin fotoğrafını çekip olası bir servis müdahelesinde zarar görürse delil olarak kullanmanız daha sağlıklı olur.

Oyla:

omerfarukysar

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ömer
Cihazım
Mi 8 lite
Konular
85
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Telefon ekran bölgesinden baskı, darbe vb. durumlara maruz kalmadıysa ve dediğiniz şekilde nokta oluştuysa ekranda ölü piksel mevcuttur. Tavsiyem direkt olarak servise başvurmanız ve telefonu teslim etmeden önce telefonun tüm bölgelerinin fotoğrafını çekip olası bir servis müdahelesinde zarar görürse delil olarak kullanmanız daha sağlıklı olur.
Ekranım da çizik bile yok öyle diye bilirim. Git gide artıyor mu bu ölü pikseller

Oyla:

Peocawe

Bilgi paylaştıkça güzel.
Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Cem
Cihazım
OnePlus 6T 128
Konular
115
Evet sadece. 1 tane var ve ekran açık iken var sadece. Garanti servisi rıtzy pek olumlu yorum okumadım yollamaya korkuyorum

Şahsen rahatsız etmiyorsa garantiyle uğraşmayın derim. Bir tane piksel pek göze batmaz ama çok rahatsızsanız gönderip şansınızı deneyebilirsiniz.

Oyla:
Üst Alt