Yardım Ekranda Nokta kadar bir kırık var

Seyfo1

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Seyfettin
Cihazım
Note 12 Pro 5g
Konular
43
Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
MIUI global 14.0.3
Telefon Modeli
Redmi Note 12 Pro 5g
Bootloader Kilidi
Bilmiyorum
Merhaba arkadaşlar ben redmi Note 12 Pro 5g yurtdışı aldım ürünü şırnaktan İstanbula kargo ile getirttim ancak telefonun ekranında 2-3 adet nokta kadar küçük kırık var çok belli olmuyor ama ileride sorun yaratır mı diye endişeleniyorum bilginiz varsa yardımcı olun lütfen teşekkürler

kafeinsiz

Elit Üye
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
E
Cihazım
Xiaomi 14T Pro
Konular
12
Cihaz ısı durumuna göre sorun yaratabilir.
Cepte baskı altında ilerleme yapabilir.
Zayıf bir nokta olduğu için en ufak düşme ile bile ciddi hasar alabilir O kadar güvenilir satıcı varken neden böyle alakasız işlerle uğraşırsınız anlamıyorum ne kargo ne de getiren sorumluluk almamak için 40 takla atar şimdi Allah kolaylık versin.

İyi bir paketleme varsa kargoda öyle noktasal hasar olması düşük ihtimal Şırnak'a gelirken hasar almış olması daha olası.

Oyla:

Seyfo1

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Seyfettin
Cihazım
Note 12 Pro 5g
Konular
43
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Cihaz ısı durumuna göre sorun yaratabilir.
Cepte baskı altında ilerleme yapabilir.
Zayıf bir nokta olduğu için en ufak düşme ile bile ciddi hasar alabilir O kadar güvenilir satıcı varken neden böyle alakasız işlerle uğraşırsınız anlamıyorum ne kargo ne de getiren sorumluluk almamak için 40 takla atar şimdi Allah kolaylık versin.

İyi bir paketleme varsa kargoda öyle noktasal hasar olması düşük ihtimal Şırnak'a gelirken hasar almış olması daha olası.
Aslında şırnaktan getirtmemin nedeni tanıdığım birinin arkadaşı varmış güvenilir olsun diye ondan aldım bilgilendirdiğin için teşekkürler telefonu değiştirmeye çalışacağım

Oyla:
Üst Alt