Yardım Ekranda mavi leke

varool555

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Ahmet
Cihazım
X3 Pro
Meslek
Öğrenci
Konular
2
Merhaba,
Yakın zamanda Poco X3 pro aldım. Ben geceleri veya karanlık ortamlarda telefonu kullanmayı seviyorum ve sıkça kullanıyorum. Özellikle böyle kullandığım zamanlarda ön kameranın tam altında mavi bir leke olduğu gözüme çarptı. Sadece ekran oradan siyah renk verdiği zamanlarda görülebilir hale geliyor, mesela YouTube'ta video izlerken. Bu neden kaynaklanıyor olabilir? Telefon sıfır ve daha yere bile düşmedi.

Vedat2626

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Vedat
Cihazım
Poco x3 nfc
Konular
0
Merhaba,
Yakın zamanda Poco X3 pro aldım. Ben geceleri veya karanlık ortamlarda telefonu kullanmayı seviyorum ve sıkça kullanıyorum. Özellikle böyle kullandığım zamanlarda ön kameranın tam altında mavi bir leke olduğu gözüme çarptı. Sadece ekran oradan siyah renk verdiği zamanlarda görülebilir hale geliyor, mesela YouTube'ta video izlerken. Bu neden kaynaklanıyor olabilir? Telefon sıfır ve daha yere bile düşmedi.
Maalesef ayni sorun bende de mevcut. poco x3 nfc 64 gb model 6 aydir kullanıyorum hicbir sorun yok. Fakat 3 kez belirli aralıklarla yasadim. Örneğin polarimin cebinde iki kez oldu kemer metaline degdigi icin diye düşündüm bir kerede nemli bir ortamda basima geldi neden kaynakli acaba kendilihinden gecmekte saatler sonra cok sacma bir durum

Üst Alt