Yardım Ekranda Bulunan Beyaz Leke

gokcalisuat

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Suat
Cihazım
Redmi 5 Plus
Konular
1
Merhabalar telefonu alalı yarın 1 ay olacak 3 4 gün öncesi ekranda böyle bir leke fark ettim . Düz olarak bakıldığında belli olmuyor yan açıdan bakıldığında belli oluyor . Ölü pixel gibi de değil . Aldığımda yoktu dikkatli kullanan birisiyim . Garantiye göndermeyi düşündüm fakat cihazı açacakları için çok mantıklı gelmiyor . Türkiye garantili olarak almıştım. Satıp 9t alacaktım dün imei atılı şekilde cihaz da sıkıntı yoktu . Hattı taktık internet e görüyor 4.5 G görmedi sıkıntı vardır diye almadım . Başka şehirdeydi geriye döneceğim aradı şahıs gördü dedi sanırım bulunduğumuz yer ile ilgiliydi bilemiyorum . Rootlu olduğu için pil hızlı tükeniyor gibi geldi. Kararsız kaldım bu leke telefondan soğuttu beni. Yardım edin arkadaşlar ne yapayım :)

Ekli dosyalar

• WhatsApp Image 2020-02-24 at 12.32.57 (1).jpeg
    WhatsApp Image 2020-02-24 at 12.32.57 (1).jpeg
    86,7 KB · Görüntüleme: 67
  • WhatsApp Image 2020-02-24 at 12.32.57.jpeg
    WhatsApp Image 2020-02-24 at 12.32.57.jpeg
    55 KB · Görüntüleme: 59
  • WhatsApp Image 2020-02-24 at 12.32.57 (1).jpeg
    WhatsApp Image 2020-02-24 at 12.32.57 (1).jpeg
    86,7 KB · Görüntüleme: 58
  • WhatsApp Image 2020-02-24 at 12.32.57.jpeg
    WhatsApp Image 2020-02-24 at 12.32.57.jpeg
    55 KB · Görüntüleme: 60

gokcalisuat

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Suat
Cihazım
Redmi 5 Plus
Konular
1
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Hocam garantiliyse telefon garantiye yollayın. Leke ilerde yayılabilir.
Evet garantili taksitle aldım . Ekran değişimi yaparlar veya kullanıcı hatası diyecekler . Değişim yapacaklarını düşünmüyorum hocam . Bende büyümesinden veya yayılmasından endişeliyim . 1 aylık cihazı da garantiye gönderip içi açılsın istemiyorum . Servis hizmetleri malum daha da beter edebiliyorlar cihazı .

Oyla:

Sandocan

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
burak
Cihazım
Mi 9T Pro
Konular
46
Hocam ekran lekelerinde kullanıcı hatası demiyorlar o kırılırsa. Muhtemelen servise gönderirsen ekranı orjinaliyle değiştirirler.

Oyla:

MortySmith

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
Adım
Mehmet
Cihazım
Xiaomi mi 9t
Konular
4
Evet garantili taksitle aldım . Ekran değişimi yaparlar veya kullanıcı hatası diyecekler . Değişim yapacaklarını düşünmüyorum hocam . Bende büyümesinden veya yayılmasından endişeliyim . 1 aylık cihazı da garantiye gönderip içi açılsın istemiyorum . Servis hizmetleri malum daha da beter edebiliyorlar cihazı .
Hocam cihazı alalı bir ay oldu diyorsunuz bu da kanuna göre telefonu aldığınızda sorunlu olduğu anlamına geliyor. Alınan ürün 6 ay içinde arıza yaparsa alındığında arızalıydı olarak kabul edilir ve tüketicinin seçimlik hakları doğar. Servise gönderirken tüketicinin korunması kanununu da bir not kağıdına yazarak gönderin ve kesinlikle tamir istemeyin. Cihazın birebir değişimi ya da ücret iadesi hakkınız var. Aksi durumda tüketici hakem heyetine gidin.

Oyla:

gokcalisuat

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Suat
Cihazım
Redmi 5 Plus
Konular
1
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Hocam cihazı alalı bir ay oldu diyorsunuz bu da kanuna göre telefonu aldığınızda sorunlu olduğu anlamına geliyor. Alınan ürün 6 ay içinde arıza yaparsa alındığında arızalıydı olarak kabul edilir ve tüketicinin seçimlik hakları doğar. Servise gönderirken tüketicinin korunması kanununu da bir not kağıdına yazarak gönderin ve kesinlikle tamir istemeyin. Cihazın birebir değişimi ya da ücret iadesi hakkınız var. Aksi durumda tüketici hakem heyetine gidin.
Teşekkürler hocam bakacağım bu söylediklerinize eğer böyle bir hakkım varsa uğraşıp dediğiniz gibi yaparım. Değişim olursa iyi olur tamire çok sıcak bakmıyorum. Ücret iadesi konusuna gelecek olursak taksitle aldığım için sistem nasıl ilerler bilemedim .

Oyla:
Üst Alt