Yardım Ekranda beliren nokta şeklinde lekeler

calderon61

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
ismet
Cihazım
mi 8
Konular
38
Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
10.3.3 global kararlı
Telefon Modeli
mi 8
Bootloader Kilidi
Kapalı
Merhaba arkadaşlar
3 aylık telefonumda ekranda mor nokta ve lekeler oluştu. Yazılımsal bir şey midir yoksa ekran ile alakalı mı ? Telefonu ne düşürdüm ne de ezildi. Bu durumda garanti kapsamında bir sıkıntı yaşar mıyım. Bu kadar bir şey için garantiye göndermeye içinin açılmasına vs. değer mi ? ilerde bu lekeler artar mı ? Bu konuda fikirlerinizi paylaşır mısınız ?
Genpa garantili.

Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.

Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.

Son düzenleme:

Alper17

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Alper
Cihazım
-
Konular
7
Hocam o lekeler büyüyecek kendi kendine. Donanımsal.
Garanti kapsamını bilmiyorum.

Oyla:

Serdar82

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Serdar
Cihazım
Mi9 8GB/128GB
Konular
46
Durup dururken olur mu böyle şeyler. Soğudum bak şimdi xiaomi den
Xiaomiden sogumaya ne meraklıymıssınız ben samsungda iphoneda nokia da aklına gelecek tüm markların çeşitli cihazlarını kullandım tahmınen sızde kullanmıssınızdır şöyle bir düşünün hangisi sorun cıkarmadı kullandıgınız süre zarfında hangisi teklemedı veya sacma sapan hatalar vermedı ki bahsettıgımız markalar amiral gemisi cihazlar ürettiklerini iddaa ederler ama onlardada sıkıntı bitmez o yüzden ufak seylerden dolayı bir markayı heleki o marka samsung iphone gıbı sektörün devlerine kafa tutacak donanım bakımında ezecek ve yarı fıyatına yapacak bunları bence birkez daha düşünün NOT:Xiaomi mükemmel demiyorum veya xiaominin fanboyuda degılım sadece biraz haksızlık yaptıgınızı düşündüm

Oyla:

calderon61

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
ismet
Cihazım
mi 8
Konular
38
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Haksızlık etmiyorum ama kendiliğinden bu kadar kısa sürede böyle bir şey olmasından dolayı biraz serzenişte bulunuyorum. Yoksa 10 numara telefon.

Oyla:

Serdar82

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Serdar
Cihazım
Mi9 8GB/128GB
Konular
46
Haksızlık etmiyorum ama kendiliğinden bu kadar kısa sürede böyle bir şey olmasından dolayı biraz serzenişte bulunuyorum. Yoksa 10 numara telefon.
Ya hersey olabilir kullanıcı hatası fabrıka hatası veya ne bilim gümrükte olabilir ve bence en önemlisi elektronik şansızlıgıda olabilir ben mi6 ile xiaomi kullanmaya basladım benımde cıhaz sıfır garantılı felan 2. ayda ghost screen oldu garantıde sorunsuz cozdulerkı oda bir şansdır sonrasıda 2 sene kullandım sorunsuz xiaominin bircok ürününüde aldım kulaklık mi band serisi vs vs daha önce vodofone dan huawei almısdım oda güzel cihazdı orta sevıye dıyebılırim daha ılk ayından ekranda sarı renkler cıktı benım kısmetıme bıde o cıhaz dusun garantının babası var ama kırk takla attılar cıhazı yapmamak ıcın bende o sekılde kullandım suanda tablet gorevı goruyor

Oyla:

matillakoc

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Atilla
Cihazım
RedmiNote6Pro+4
Konular
28
2 hafta önce benim başka telefonuma olmuştu. yavaş yavaş yada hızlı bir şekilde her tarafa yıyılır o lekeler biran önce servise gönder.

Oyla:

calderon61

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
ismet
Cihazım
mi 8
Konular
38
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
2 hafta önce benim başka telefonuma olmuştu. yavaş yavaş yada hızlı bir şekilde her tarafa yıyılır o lekeler biran önce servise gönder.
bende yayılmasından korkuyorum yoksa çok fazla göze gelmiyor. Dün birşey yoktu sabah baktım böyle olmuş. Eğer yayılmayacak bir şey olsa bu kadar şey için içinin açılması tamir görmesine sıcak bakmıyorum. Acaba Genpa teknik servisi nasıldır ? Telefonda nokta çizik yok verdiğim gibi temiz geri alabilir miyim endişeleniyorum açıkçası. Bu konuda tecrübeli olan arkadaş var mı ? Genpa ile

Oyla:

matillakoc

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Atilla
Cihazım
RedmiNote6Pro+4
Konular
28
bende yayılmasından korkuyorum yoksa çok fazla göze gelmiyor. Dün birşey yoktu sabah baktım böyle olmuş. Eğer yayılmayacak bir şey olsa bu kadar şey için içinin açılması tamir görmesine sıcak bakmıyorum. Acaba Genpa teknik servisi nasıldır ? Telefonda nokta çizik yok verdiğim gibi temiz geri alabilir miyim endişeleniyorum açıkçası. Bu konuda tecrübeli olan arkadaş var mı ? Genpa ile
Forumda GENPA diye araştır sonuçlara bak ama sen onu kesin servise ver yayılcak çünkü

Redmi Note 6 Pro cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Oyla:

calderon61

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
ismet
Cihazım
mi 8
Konular
38
Forumda GENPA diye araştır sonuçlara bak ama sen onu kesin servise ver yayılcak çünkü

Redmi Note 6 Pro cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
teşekkür ederim bilgilendirmeniz için

Oyla:
Üst Alt