- Adım
- İbrahim
- Cihazım
- Mix 3
- Konular
- 2
Pubg mobilde isinmadan dolayi ekranda izi kalmis. Pubg mobili kaldırılıp yeniden yuklesem ekrandaki görüntü kaybolur mu ?
Amoled yanığı olmuş hocam geçmiş olsun.Anlamadım hocam detaylı anlatır mısınız??
Kötü oldu buAmoled yanığı olmuş hocam geçmiş olsun.![]()
Bahsettiğiniz şey hayalet ekran ise kendiliğinden geçer cihazı kapatıp açın, amoled yanığı gibi birşey ise gitmez diye biliyorum. Ayrıca tavsiyem oyun oynarken cihazın ekran parlaklığını sonuna kadar açmayın, cihaz fazla ısınmış ise ara verin.. Sanırım hayalet ekran sizin sorununuz.Pubg mobilde isinmadan dolayi ekranda izi kalmis. Pubg mobili kaldırılıp yeniden yuklesem ekrandaki görüntü kaybolur mu ?
Aynen oyle hayalet ekran sorun bencede ama soyle bi sorun var bir haftadan fazla oldu geçmedi amoled olmadığından da eminim. Tsk ederimmBahsettiğiniz şey hayalet ekran ise kendiliğinden geçer cihazı kapatıp açın, amoled yanığı gibi birşey ise gitmez diye biliyorum. Ayrıca tavsiyem oyun oynarken cihazın ekran parlaklığını sonuna kadar açmayın, cihaz fazla ısınmış ise ara verin.. Sanırım hayalet ekran sizin sorununuz.
Hayalet ekran için bağzı uygulamalar var ayarlar yapıp minimuma indirebiliyor sanırım. Bir deneyin isterseniz play store'a hayalet ekran yazın birsürü çıkıyorAynen oyle hayalet ekran sorun bencede ama soyle bi sorun var bir haftadan fazla oldu geçmedi amoled olmadığından da eminim. Tsk ederimm
Suan ekranda pubg mobil oyun icindeyken cikan yazılar var kesik kesik erkaranda yazi var.Anlamadım hocam detaylı anlatır mısınız??
Tamam tsk ederim tavsiyen icin denerim.Hayalet ekran için bağzı uygulamalar var ayarlar yapıp minimuma indirebiliyor sanırım. Bir deneyin isterseniz play store'a hayalet ekran yazın birsürü çıkıyor
İns dedigin gibi olmazKötü oldu bu![]()
Büyük ihtimal ile amoled yanığı ve sanırım girmez kullanıcı hatası olarak geçer.Suan ekranda pubg mobil oyun icindeyken cikan yazılar var kesik kesik erkaranda yazi var.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Tamam tsk ederim tavsiyen icin denerim.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
İns dedigin gibi olmaz
Garanti kapsamina girermi acaba