Soru Ekran

sngrmesutt.07

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Mesut
Cihazım
Poco f2 pro
Konular
1
Merhabalar herkese. Bir maruzatim vardi poco f2 pro telefonum ekranin da bir sorun mu var merak ettim. ayni sorunu yasayan ve çözümü bulan yardımcı olsun lütfen. Film veya dizi izlerken karanlık sahneler de telefonun bütün ekranı pixsellerine ayriliyr ve çözünürlük 144p gibi görünüyor bütün ekran. gündüz ışık olan sahneler de öyle bir sorun yok. netflix de 4K kalite de bile bu sorun var. Bu sorun acaba poco f2 pro nun kronik sorunu mu yoksa AMOLED ekranlar da varmı böyle birşey

Redmi K30 Pro cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Save_Mi

Snowflake
Emekli Yönetici
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Muhammed
Cihazım
Platina/Courbet
Konular
207
Bu bir sorun değil, Amoled panellerde ekran siyahı vermek için o bölgenin ledlerini söndürüyor ve beyaz ledler piksel piksel görünüyormuş hissi verebiliyor. Eğer bu bir sorunsa benim samsung cihazda da aynı sorun var. :)

sngrmesutt.07

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Mesut
Cihazım
Poco f2 pro
Konular
1
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Bu bir sorun değil, Amoled panellerde ekran siyahı vermek için o bölgenin ledlerini söndürüyor ve beyaz ledler piksel piksel görünüyormuş hissi verebiliyor. Eğer bu bir sorunsa benim samsung cihazda da aynı sorun var. :)
normal mi yani bu durum Seyir zevkini olduruyor ama bu durum. bir daha ki telefonm da AMOLED ekran almayacağım. Mi 9T kullaniyrdum bundan önce AMOLED ekrandi galiba oda emin değilim onda yoktu öyle birşey

Save_Mi

Snowflake
Emekli Yönetici
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Muhammed
Cihazım
Platina/Courbet
Konular
207
normal mi yani bu durum Seyir zevkini olduruyor ama bu durum. bir daha ki telefonm da AMOLED ekran almayacağım. Mi 9T kullaniyrdum bundan önce AMOLED ekrandi galiba oda emin değilim onda yoktu öyle birşey

Sorun ekrandan kaynaklanmıyor olabilirde youtube üzerinde 4K video açıp aynı sorun oluyor mu denediniz mi?

sngrmesutt.07

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Mesut
Cihazım
Poco f2 pro
Konular
1
Sorun ekrandan kaynaklanmıyor olabilirde youtube üzerinde 4K video açıp aynı sorun oluyor mu denediniz mi?
siyah tonlarda bir 4K video açayım?

sngrmesutt.07

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Mesut
Cihazım
Poco f2 pro
Konular
1
siyah tonlarda bir 4K video açayım?

çok fazla olmuyr dizi film izlerkenki kadar. sadece geçişler de ya tamamen kararirken sahne yada aydinlanirken olusuyr. bir gorsel aldim bakarsanz sevinirim. sağında ve solunda olusmus ekran tamamen kararinca bu bütün ekrani kaplıyor. umarım belli oluyrdur
Görselleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir

Üst Alt