Soru Ekran yansıtma da tivibu sorunu

myigitoguz

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mehmet Oğuz
Cihazım
Xiaomi Mi6
Konular
30
Arkadaşlar merhaba, mi 6 telefonumu kablosuz ekran aracılığıyla vestel 65ub9100 model tv me bağlayabiliyorum. Tivibu uygulamasına girdiğimde de sorun yok ama izleme yaptığımda ekrana görüntü gelmemektedir. Fakat video oynarken ekrana tıkladığımda durdur oynat ileri geri tuşları gelmesine rağmen hiçbir şekilde görüntü gelmemektedir. Ses konusunda sıkıntı yoktur. Diğer uygulamalarda herşey düzgün şekilde çalışmaktadır. Bu konuda yardımcı olabilecek arkadaşların cevaplarını beklemekteyim.
Bu arada eu rom stabil 10.4.3 kullanmaktayım.

myigitoguz

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mehmet Oğuz
Cihazım
Xiaomi Mi6
Konular
30
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Tivibu uygulaması bu işlemi engelliyor gibi görünüyor. Birşey yapamazsınız
Anladım hocam bende şimdi netten biraz araştırma yaptım. Geçen aylarda tv nin smart bölümünde tivibu vardı ama artık baktım kaldırmışlar. Biraz araştırınca vestel le anlaşmasını sonlandırmış. Belki dediğiniz gibi uygulama görüntüyü vermeyi engelliyor galiba.

Oyla:

Shewky

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
Şevki Akdemi
Cihazım
Mi2
Konular
4
Bahsettiğiniz olay drm sertifikası ile ilgili. Cihazınıza gelecek yeni bir sürümle düzelmesi muhtemel diye düşünüyorum. Daha önce benzer bir durum Filbox ile başıma gelmişti.
Bu arada Vestel anakartinizin güncel çekirdek yazılımını da edinip kurunuz. Eğer güncellemeden sonra düzelmezse, telefonunuza gelecek yazılımı bekleyip test edersiniz.
Düzeleceğini umuyorum

MI 5 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Oyla:
Üst Alt