Yardım Ekran Uyanmama Sorunu

kalkir

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Kerem
Cihazım
Mi8
Meslek
Serbest Fotoğrafçı
Konular
14
Eu Beta 9.7.4 sürümüne güncelledikten sonra kilitli ekranda uyanmama sorunu başgöstermeye başladı. Dün telefonu masaya bıraktım bi müddet sonra aldım güç düğmesine bastım yüz tanıma çalışıyor kırmızı ışık belli oluyor ama ekran karanlık vaziyette. Parmak iziyle açmaya çalıştığımda kilit açma sesi geliyor yine ekran açılmıyor. Kendimi aradığımda zil sesi çalıyor yine ekran gelmiyor. Güç tuşuna uzun bastığımda telefon yeniden başlıyor ve ekran açılıyor. Bugün iki kez cebimden çıkardığımda yine ekran uyanmadı. Ama telefon açık halde parmak izini kullandığımda kilit açma sesi geliyor veya biri aradığında telefon çalıyor ama ekran uyanmıyor. Yeniden başlattığımda normale dönüyor. Bu sorunla karşılaşan/çözümünü bilen birisi varsa tavsiye yorumlarınızı bekliyorum.

sunqfu

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
sunqfu
Cihazım
Mi 8
Konular
11
Eu Beta 9.7.4 sürümüne güncelledikten sonra kilitli ekranda uyanmama sorunu başgöstermeye başladı. Dün telefonu masaya bıraktım bi müddet sonra aldım güç düğmesine bastım yüz tanıma çalışıyor kırmızı ışık belli oluyor ama ekran karanlık vaziyette. Parmak iziyle açmaya çalıştığımda kilit açma sesi geliyor yine ekran açılmıyor. Kendimi aradığımda zil sesi çalıyor yine ekran gelmiyor. Güç tuşuna uzun bastığımda telefon yeniden başlıyor ve ekran açılıyor. Bugün iki kez cebimden çıkardığımda yine ekran uyanmadı. Ama telefon açık halde parmak izini kullandığımda kilit açma sesi geliyor veya biri aradığında telefon çalıyor ama ekran uyanmıyor. Yeniden başlattığımda normale dönüyor. Bu sorunla karşılaşan/çözümünü bilen birisi varsa tavsiye yorumlarınızı bekliyorum.
Karanlık modu ve dc karartma modunu kapatın

Oyla:

aliefe_1963

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ali efe
Cihazım
Mi 8
Konular
20
Dc karartma yi nereden kapatabiliyoruz .

MI 8 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Oyla:

kalkir

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Kerem
Cihazım
Mi8
Meslek
Serbest Fotoğrafçı
Konular
14
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Ayarlar>Ekran>Titreşim önleme modu

Oyla:

kalkir

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Kerem
Cihazım
Mi8
Meslek
Serbest Fotoğrafçı
Konular
14
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Titreşim önleme, Karanlık mod, Ortam ekranı. Bu üç ayarı tamamen kapattım az önce bakalım işe yarayacakmı. Ama güncellemeden kaynaklı bi sıkıntı kesinlikle çünkü ana menü falan bazen bug a düşüyor.

Oyla:
Üst Alt