Rehber Ekran Süresini Tam Öğrenmek

Darkwawe

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Görkem
Cihazım
Poco X6 Pro
Konular
6
Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
Hyperos 1.0.8.0
Telefon Modeli
Poco X6 PRO 5G
Bootloader Kilidi
Kapalı
Herkese merhabalar bildiğiniz üzere MIUI artık telefonlarda ekran süresi olayını kaldırdı eskisi gibi ayarlar-pil-pil kullanımı-ekran seçeneğini görüp girdiğimizde şarjdan çıkardıktan sonra kullanılan ekran süresini görebiliyorduk. Ama şuan kullanamıyoruz. Dijital denge sadece 24 saat olarak gösteriyor şarj süresini tam maksadıyla kullanamıyoruz. Yeni bir uygulama buldum bilenler vardır illaki işinize yarayabilir şarjdan çıktıktan sonra kaç dakika ekran açık kaldığı kaç kaç dakika mobil veri kullandığınız gibi detaylı verilere ulaşabiliyorsunuz.

-GSam Battery Monitör

Ekli dosyalar

• IMG_20240424_091710.jpg
    IMG_20240424_091710.jpg
    197,6 KB · Görüntüleme: 78
  • Screenshot_2024-04-24-09-17-33-959_com.gsamlabs.bbm-edit.jpg
    Screenshot_2024-04-24-09-17-33-959_com.gsamlabs.bbm-edit.jpg
    166,2 KB · Görüntüleme: 39

M.OZKN

Destek Ekibi
Yönetici
Destek Ekibi
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
M
Cihazım
Xiaomi 13 Ultra
Meslek
Yazılım
Konular
563
Bilgilendirme için teşekkür ederim, ancak uygulama linkini de paylaşsaydınız keşke :) Onu da ben vereyim.

Oyla:

Darkwawe

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Görkem
Cihazım
Poco X6 Pro
Konular
6
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Unutmuşum çok teşekkürler :)

Oyla:

odunq

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
ali
Cihazım
mi 4
Konular
4
Bilgilendirme için teşekkür ederim, ancak uygulama linkini de paylaşsaydınız keşke :) Onu da ben vereyim.
Kullanım hakkında da bilgi verebilir misiniz? İki telefona yükledim ikisinde de uygulama verisi yok süreler şarj değil de uygulama yüklediğim andan itibaren sayıyor. Sanırım 1-2 izin ayar filan gerekli?
Herkese merhabalar bildiğiniz üzere MIUI artık telefonlarda ekran süresi olayını kaldırdı eskisi gibi ayarlar-pil-pil kullanımı-ekran seçeneğini görüp girdiğimizde şarjdan çıkardıktan sonra kullanılan ekran süresini görebiliyorduk. Ama şuan kullanamıyoruz. Dijital denge sadece 24 saat olarak gösteriyor şarj süresini tam maksadıyla kullanamıyoruz. Yeni bir uygulama buldum bilenler vardır illaki işinize yarayabilir şarjdan çıktıktan sonra kaç dakika ekran açık kaldığı kaç kaç dakika mobil veri kullandığınız gibi detaylı verilere ulaşabiliyorsunuz.

-GSam Battery Monitör

Oyla:

recovery come on

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
reco
Cihazım
k20
Konular
5
Kullanım hakkında da bilgi verebilir misiniz? İki telefona yükledim ikisinde de uygulama verisi yok süreler şarj değil de uygulama yüklediğim andan itibaren sayıyor. Sanırım 1-2 izin ayar filan gerekli?
%100 iken uygulamaya girin (verileri silinmiş şekilde) ozmn doğru sonuç vericektir

Oyla:
Üst Alt