Yardım Ekran süresi

Bisruni

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Mehmet Fatih
Cihazım
Note 9 pro
Konular
1
Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
12.5.1.0 Endonezya rom
Telefon Modeli
Redmi Note 9 pro
Bootloader Kilidi
Açık
Herkese iyi forumlar öncelikle. Benim bir sorum olacaktı.Orjinal garantili Redmi Note 9 pro cihazı kullanıyordum global versiyon. İlk başlarda 10 saat ekran süresi alıyordum hatta bir ara 13-15 saat arası alıyordum. Sonrasında Bl açtım eu romla başladım ve bir çok rom yükledim ancak hiçbirinden bu ekran süresini alamadım en iyi giden 8-9 saat gidiyordu. Şimdi tekrar Endonezya romuna döndüm ancak twrp hala kurulu. Bunda da 10 saate yakın ekran süresi alıyorum. Bazı arkadaşların yazılarını okuyorum 12-13 saat ekran sürelerinden bahsediyorlar. Acaba fastboot ile recoveryi geri yükleyip global Roma mı geçsem bu ekran sürelerini almak için. Yardımlarınız için şimdiden teşekkürler

Ironsides

Süper Üye
Yönetici
Moderatör
Premium Üye
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Not Found
Cihazım
Poco X6Pro
Meslek
Mod
Konular
320
Herkese iyi forumlar öncelikle. Benim bir sorum olacaktı.Orjinal garantili Redmi Note 9 pro cihazı kullanıyordum global versiyon. İlk başlarda 10 saat ekran süresi alıyordum hatta bir ara 13-15 saat arası alıyordum. Sonrasında Bl açtım eu romla başladım ve bir çok rom yükledim ancak hiçbirinden bu ekran süresini alamadım en iyi giden 8-9 saat gidiyordu. Şimdi tekrar Endonezya romuna döndüm ancak twrp hala kurulu. Bunda da 10 saate yakın ekran süresi alıyorum. Bazı arkadaşların yazılarını okuyorum 12-13 saat ekran sürelerinden bahsediyorlar. Acaba fastboot ile recoveryi geri yükleyip global Roma mı geçsem bu ekran sürelerini almak için. Yardımlarınız için şimdiden teşekkürler

Hocam, hiç boşa yorulmayın. Her ekran süresi gerçek rakamları size vermez. Cihazı komple doldurup sürekli wifi ile video izlerseniz, sizin ki de 12-13 saat gidecektir. Custom romlarda ise durum farklı. Eu rom malesef sarj konusunda kötü. Aosp romlar ise biraz daha iyidir. Ama malesef son zamanlarda miui romları iyice bozdu, bazı güncellemelerde stok romlar bile felaket. Alabildiğiniz 10 saat bence gayet yeterli.

Oyla:
Üst Alt