Soru Ekran Süresi sıkıntısı

erhangulenc

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Erhan
Cihazım
mi 9t
Konular
13
Selam arkadaşlar. Endonezya rom kullanan arkadaşlar sizdede ekran süresi belirli bir saat sonra sıfırlanıyormu acaba. En son baktığımda dün akşam 4 saatin üzerindeydi şimdi bir daha baktım 3 saatlerde. Anormal bir durum. Bilgisi olan varmı acaba.

Ekli dosyalar

• Screenshot_2022-12-18-23-31-05-716_com.miui.securitycenter.jpg
    Screenshot_2022-12-18-23-31-05-716_com.miui.securitycenter.jpg
    266,3 KB · Görüntüleme: 27

turkay1

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Eren
Cihazım
11T
Konular
30
Selam arkadaşlar. Endonezya rom kullanan arkadaşlar sizdede ekran süresi belirli bir saat sonra sıfırlanıyormu acaba. En son baktığımda dün akşam 4 saatin üzerindeydi şimdi bir daha baktım 3 saatlerde. Anormal bir durum. Bilgisi olan varmı acaba.
Her 24 saatte bir ve telefon açıp kapatmalar da süre 1 2 saat düşüyor diye biliyorum ondan olabilir.

erhangulenc

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Erhan
Cihazım
mi 9t
Konular
13
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Her 24 saatte bir ve telefon açıp kapatmalar da süre 1 2 saat düşüyor diye biliyorum ondan olabilir.
Telefonu açıp kapatmadım ama 24 saat olayını tahmin ediyordum. Şuan şarjını tam yaptım. Yarın kontrol edecem bakalım ondanmı. Teşekkür ederim cevabınız için

gkhnn03

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Gökhan
Cihazım
Xiaomi 11T
Meslek
Bilişim
Konular
2
Telefonu açıp kapatmadım ama 24 saat olayını tahmin ediyordum. Şuan şarjını tam yaptım. Yarın kontrol edecem bakalım ondanmı. Teşekkür ederim cevabınız için
Son 24 saati baz alıyor hocam, veri olarak düşüyor ama normalde daha fazla ekran süreniz var aslında.

erhangulenc

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Erhan
Cihazım
mi 9t
Konular
13
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Son 24 saati baz alıyor hocam, veri olarak düşüyor ama normalde daha fazla ekran süreniz var aslında.
Bu sadece Endonezya romunda böyle sanırım. Diğer romlarda böyle birşey görmemiştim. Doğrumu.

gkhnn03

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Gökhan
Cihazım
Xiaomi 11T
Meslek
Bilişim
Konular
2
Bu sadece Endonezya romunda böyle sanırım. Diğer romlarda böyle birşey görmemiştim. Doğrumu.
Ben global 12.5.9 kullanıyorum aynı durum bende de var. Endonezya romunu hiç kullanmadım hepsinde olduğunu düşünüyorum.

Iggy Azalea

.
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Batuhan
Cihazım
RedmiNote 9 PRO
Konular
28
Hocam benim bildiğim de o şekilde, 1 günlük veri tutuyor telefon ekran süresinde, gün bitip yeni güne başlayınca otomatik sıfırlanıyor.

Üst Alt