Soru ekran süresi hakkında

lalati

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
6.O
Cihazım
Xioami mi5
Konular
7
mrb arkadaşlar. 1 aydır redmi note 9 pro kullanıyorum. telefonu tam şarj ediyorum ve ortalama 2 gün kullanıyorum. pil performans kısmından ekran süresine baktığımda grafikte şöyle bir sıkıntı yaşıyorum. örneğin ilk gün %100 ile başlıyor başlangıç grafiği daha sonra 2. gün şarjım yüzde 50lilere düştüğünde tekrar grafiğe bakıyorum ancak bu sefer o başlangıç çubuğu 100den değilde 60 70 lerden itibaren çizilerek başlıyor. ve böylece totalde kaç saat ekran süresi aldığımı tam olarakhesaplayamıyorum. aşağıya örnek bi grafik bırakıyorum şarjım %32 ve kırmızı ile işaretlediğim yerde %60ile 80 arasından başlıyor grafik ve 4saat 24 dk gösteriyor çünkü %70ile %100 arasındaki kullanımım dahil değil buna. acaba neden bilen var mı
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.

Son düzenleme:

illgTR8

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
İlkerysnbkn
Cihazım
Redmi note 8 pr
Meslek
Ögrenci
Konular
14
Hocam o mavi şeyi kırparak hangi saatler arasi ne kadar kullandığınızı görebilirsiniz orda toplam 4sa 24 dk evet o bendede var gün gün sıfırlanıyor maalesef grafik

Drkirpi

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mert
Cihazım
Redmi Note 9 Pr
Konular
5
Güvenlik uygulaması böyle yapıyor hocam.Yeni güncelleme yakında gelecek.Kolay gelsin

lalati

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
6.O
Cihazım
Xioami mi5
Konular
7
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Hocam o mavi şeyi kırparak hangi saatler arasi ne kadar kullandığınızı görebilirsiniz orda toplam 4sa 24 dk evet o bendede var gün gün sıfırlanıyor maalesef grafik
hocam mavi çizgiyi oynatabiliyorum evet yalnız o sadece saatlar arası şeklinde değiştirebiliyorum. başlangıç yeri olan kısmı yüzde 70ten çekipte yüzde 100 kısmına getiremiyorum. dediğiniz gibi genelde günlük hesaplanıyor şarjtan çıkardıkdıktan 24 saat sonra kullanım sıfırlanıyor ve baştan başlıyor ekran süresi. ilk gün 5 saat 2.gün de kaç saat aldıysam mecburen 2sini toplayıp kaç saat ekran süresi aldığımı kendim hesaplıyorum
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Güvenlik uygulaması böyle yapıyor hocam.Yeni güncelleme yakında gelecek.Kolay gelsin
güvenlik uygulamasından kastınız nedir hocam tam anlayamadım

Buse S. Ada

Nefsine öğretmen vicdanına öğrenci ol
Emekli Yönetici
Premium Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Buse
Cihazım
RN 11 Pro
Meslek
Eticaret Yönetimi
Konular
156
Hocam merhaba buraya da yazabilir misiniz, kullanıcı yorumlarında daha fazla etkileşim alabilirsiniz

Üst Alt