- Adım
- musa
- Cihazım
- redmi 5 plus
- Konular
- 18
Senkronizasyon açıksa kapatın hocam.10-11 saat ekran alanlar var benim ise 5 saat. cihazı alalı 1 hafta oldu ve ilk günden beri miui 10 ile kullanıyorum.
evet hocam telefonu cuma sabah şarjdan çekmiştim şu ana kadar da hiç şarja takmadım. o zaman yarın şarjdan çekince biraz oyun video vs. kurcalayayım telefonu.Bekleme süresi arttıkça ekran süresi azalır ki sizde çok fazla bekleme süresi almissiniz.
100 şarjı 10'a kadar tek gün içinde tüketin, ekran surenizin arttığını göreceksiniz.
google ve whatsapp gibi uygulamaların senk. diyorsunuz değil mi ?Senkronizasyon açıksa kapatın hocam.
Google hesabının, e postanın eşitlenmesini kastediyorsanız evet. Açıkken ekran süresini düşürüyor, arka planda sürekli veri kullandığı için.google ve whatsapp gibi uygulamaların senk. diyorsunuz değil mi ?
valla içime su serptiniz hocam çok sağolun. çünkü birisi kendi ekran süresinin 2 günlük kullanımda 11 buçuk saat olduğunu benimkin de ise sıkıntı olduğunu söyleyince kafam bulanmıştı.Değerler muhteşem. Neredeyse 3 gün bekleme süresi, +5 saat ekran süresi var. Kafaya takılacak hiçbir durum yok, olması gerektiğinden de iyi sonuçlar.
valla içime su serptiniz hocam çok sağolun. çünkü birisi kendi ekran süresinin 2 günlük kullanımda 11 buçuk saat olduğunu benimkin de ise sıkıntı olduğunu söyleyince kafam bulanmıştı.
Romlarla çok daha iyi süreler alınabiliyor r5+ ile3 güne yakın kullanım süresi var daha ne olsun
hayallerimdeki bekleme süresi
moden nedir?
edit:
redmi 5 plus mış.
mükemmel.