- Adım
- Volkan
- Cihazım
- Xiaomi Mi A3
- Konular
- 24
Hocam ekran süren çok iyi genel kullanımın nasıl sosyal medya mı kullanıyosun arada oyun oynuyo musun ? Bu arada telefon markan ne ?Bende durum bu şekildesizde nasıl arkadaşlar?
forum.miuiturkiye.net
Sosyal medya müzik fotoğraf çekimi bu şekilde hocam bugün oyun oynamadım ama normalde severim oynarım Note 8 ProHocam ekran süren çok iyi genel kullanımın nasıl sosyal medya mı kullanıyosun arada oyun oynuyo musun ? Bu arada telefon markan ne ?
Nasıl yapılıyor bilmiyorum hocam pek anlamıyorum form kullanmaktanMevcut konuya eklerseniz daha iyi olur..
Soru - Note 8 Pro Ekran Süresi Paylaşımı
Arkadaşlar merhabalar redmi note 8 pro 128 GB telefonum bl kapalı orijinal sürüm global Kullanım istatistiklerinizi atabilirmisin karşılaştırma yapsak güncel olan istatistiklerinizi Ben dün taktım saat 12 de çektim şarjdan sadece Google da ve bir kaç uygulamada gezdim ama sürekli redmi earbuds...forum.miuiturkiye.net
Sosyal medya müzik fotoğraf çekimi bu şekilde hocam bugün oyun oynamadım ama normalde severim oynarım Note 8 Pro
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Nasıl yapılıyor bilmiyorum hocam pek anlamıyorum form kullanmaktan
forum.miuiturkiye.net
Tamamdır bir daha ki sefere öyle olacak teşekkür ederimCihazın ana konusunu okuyun/inceleyin...
Redmi Note 8 Pro
forum.miuiturkiye.net
Soru/sorunu konu açmadan önce muhakkak cihaz ana konusunu ve forumun sağ üst köşedeki ara kısmını kullanarak soru/sorunu çözmeye çalışalım...
Peki hangi romu kullanıyorsunuzSosyal medya müzik fotoğraf çekimi bu şekilde hocam bugün oyun oynamadım ama normalde severim oynarım Note 8 Pro
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Nasıl yapılıyor bilmiyorum hocam pek anlamıyorum form kullanmaktan
GlobalPeki hangi romu kullanıyorsunuz
YouTube vanced çok fazla şarj tüketiyor cidden bende de öyle ama olmazsa olmazBende durum bu