Tavsiye Ekran sorunu

asdsad2

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Metin
Cihazım
LG G3
Konular
4
Merhaba ekranımda bazı dokunmatik alanlar çalışmıyor not uygulamasında oraya geldiğimde duruyor bir yere basıcam basmıyor yada takılıyor genel tavsiyeniz var mı ekran değiş diyecekseniz orjinal ekran veya değişen yer var mı?

Aliimran7

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ali
Cihazım
X3 Pro
Meslek
BT Öğretmeni
Konular
19
Merhaba ekranımda bazı dokunmatik alanlar çalışmıyor not uygulamasında oraya geldiğimde duruyor bir yere basıcam basmıyor yada takılıyor genel tavsiyeniz var mı ekran değiş diyecekseniz orjinal ekran veya değişen yer var mı?
Öncelikle telefonda arama yerine *#*#6484#*#* kodunu yazarsanız telefonun bütün donanım testlerinin olduğu ekrana gelirsiniz. Burada Display menüsüne tıklayarak dokunmatik ekran testi yapın.

asdsad2

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Metin
Cihazım
LG G3
Konular
4
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Öncelikle telefonda arama yerine *#*#6484#*#* kodunu yazarsanız telefonun bütün donanım testlerinin olduğu ekrana gelirsiniz. Burada Display menüsüne tıklayarak dokunmatik ekran testi yapın.
Dediğinizi yaptım orta kısım basmıyor yada geç basıyor ölü bölge var sanırım dokunmatik kısımlarda not uygulamasından çizimi açtım orta kısım hariç diğer yerleri çizdi orası kaldı
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.

Aliimran7

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ali
Cihazım
X3 Pro
Meslek
BT Öğretmeni
Konular
19
Dediğinizi yaptım orta kısım basmıyor yada geç basıyor ölü bölge var sanırım dokunmatik kısımlarda not uygulamasından çizimi açtım orta kısım hariç diğer yerleri çizdi orası kaldı
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.
Dokunmatik panel arızalı hocam bu durumda. Başka uygulamalar üzerinde de çizim yapmayı deneyin. Orta kısım dokunmatik çalışmıyorsa değişim gerekir

Üst Alt