Yardım Ekran Sorunu

Mustafa Dümen

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Mustafa
Cihazım
Xiaomi Mi 8
Konular
1
Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
v9.5
Telefon Modeli
Mi 8
Bootloader Kilidi
Kapalı
Merhaba,
Başımda öyle bir sıkıntı var çözemiyorum. Desteklerinizi bekliyorum.
Mi 8 cihazım var ekran durup dururken gitti power tuşuna bastım sürekli görüntü geldi sonra tekrar gitti bir daha da görüntü gelmedi.
Güvenilir bir servise yolladım ekranı değiştirip denediklerini görüntünün gelip gittiğini sorunun ekrandan olmadığını söylediler cihazı geri gönderdiler. Sonrasında öneri üzerine başka bir yere gönderdim cihazın ekranını değiştirdiklerini sorunun soketten kaynaklı olduğunu söylediler cihazı yapıp gönderdiler. Geldiğinde ekranın tam orjinal olmadığını düşünüp iade etmek istedim kabul edip cihazı geri gönderdiler. Sağlam bir yerden çıkma ekran aldım(çıtalı) cihazın montajını yaptım görüntü aldım gelen ekran orjinaldi ancak sonrasında görüntü gitti tekrar gelmedi. İlk seferdeki sorunu yaşadım. Bu sorun neyden kaynaklı olur orjinal olmadığı düşündüğüm ekranda görüntü sorunu yaşamazken orjinal ekranda neden sorun yaşıyor olabilirim? Bilgisi olan destek olabilir mi?
Teşekkür ederim.

mbak63

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
mustafa
Cihazım
13 ultra
Konular
21
Merhaba,
Mi 8 cihazım var ekran durup dururken gitti power tuşuna bastım sürekli görüntü geldi sonra tekrar gitti bir daha da görüntü gelmedi.
Güvenilir bir servise yolladım ekranı değiştirip denediklerini görüntünün gelip gittiğini sorunun ekrandan olmadığını söylediler cihazı geri gönderdiler. Sonrasında öneri üzerine başka bir yere gönderdim cihazın ekranını değiştirdiklerini sorunun soketten kaynaklı olduğunu söylediler cihazı yapıp gönderdiler. Geldiğinde ekranın tam orjinal olmadığını düşünüp iade etmek istedim kabul edip cihazı geri gönderdiler. Sağlam bir yerden çıkma ekran aldım(çıtalı) cihazın montajını yaptım görüntü aldım gelen ekran orjinaldi ancak sonrasında görüntü gitti tekrar gelmedi. İlk seferdeki sorunu yaşadım. Bu sorun neyden kaynaklı olur orjinal olmadığı düşündüğüm ekranda görüntü sorunu yaşamazken orjinal ekranda neden sorun yaşıyor olabilirim? Bilgisi olan destek olabilir mi?
Teşekkür ederim.
oncesi yere dusurme felan olmusmuydu daha once felan

Oyla:

Mustafa Dümen

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Mustafa
Cihazım
Xiaomi Mi 8
Konular
1
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
oncesi yere dusurme felan olmusmuydu daha once felan
Hayır hiçbir şekilde düşmedi. Telefon görüşmesi için elime aldım cihazı power tuşuna bastım ekran gelmedi 5 - 10 defa bastım sürekli bir şekilde ekran geldi sonrası tekrar gitti ve tekrar bir daha ekran gelmedi .

Oyla:

ziko876

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
Zikow
Cihazım
Note 10 Pro
Meslek
Yok
Konular
5
Merhaba,
Teşekkür ederim.
Ekran güç besleme entegresinde sorun olabilir

Oyla:

Mustafa Dümen

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Mustafa
Cihazım
Xiaomi Mi 8
Konular
1
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Az önce görüntü yokken görüntü kendiliğinden geldi ekranın orta kısmında ince, beyaz, uzunlamasına yatay olarak çizgi geldi görüntü tekrar gitti. Sorun ekran olsa başka ekran(orijinal olmadığını düşündüğüm) takınca niye çalışsın ya da anakart olsa başka ekranda neden çalışsın.

Oyla:
Üst Alt