Soru Ekran soluklaşması

longfeng

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mehmet
Cihazım
Black shark
Konular
5
Merhaba arkadaşlar Poco x3 NFC'de yaşanan meşhur ekran rengi soluklaşmasının Google Chrome kaynaklı olduğu söylenmişti. Chrome ayarlarından renk gamut ayarlarını değiştirerek sorun çözülür dediler ancak şimdi aynı hatayı YouTube uygulamasında almaya başladım. Ekran sorunlu değil ancak yazılımsal olarak ekran uyumsuzluğu söz konusu gibi Poco X3 modellerinde. Bilgisi olan aydınlatırsa sevinirim. Şimdiden teşekkürler

Antagonist35

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Onur
Cihazım
Mi6,PocoX3 NFC
Meslek
Makine Mühendisi
Konular
2
Merhaba arkadaşlar Poco x3 NFC'de yaşanan meşhur ekran rengi soluklaşmasının Google Chrome kaynaklı olduğu söylenmişti. Chrome ayarlarından renk gamut ayarlarını değiştirerek sorun çözülür dediler ancak şimdi aynı hatayı YouTube uygulamasında almaya başladım. Ekran sorunlu değil ancak yazılımsal olarak ekran uyumsuzluğu söz konusu gibi Poco X3 modellerinde. Bilgisi olan aydınlatırsa sevinirim. Şimdiden teşekkürler
vanced kullaniyorum.sorun yok.kurun keyfinize bakin

M2007J20CG cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

MertBeet

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mert
Cihazım
POCO X3 NFC
Konular
27
Sadece POCO X3 değil, araştırdığım kadarıyla HDR ekran olan tüm ya da çoğu cihazda bu sorun var, ya da bir sorun mu bilmiyorum. Youtubeda HDR destekli video açarsanız açtığınız anda ekrar sararır. Chrome hdr desteklediği için bazı koşullarda video olmasa bile devreye girdiği anda ekran sararır. Olay bu. Çözümü var mı bilmiyorum

Üst Alt