Yardım Ekran sararma

kanax

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
zuat
Cihazım
13T
Konular
2
Merhaba arkadaşlar telefon ekranımda okuma moduna almış gibi sararma, kızıllaşma ve ekran parlaklıgı açık olduğu halde ekran ışığı azalma problemi var günde birkaç sefer yapıyor
ekranı açıp kapatınca düzeliyor Türkiye cihazı ve orjinal romlu yardımcı olurmusunuz

Mr.Tahran

Aspire to Inspire before you Expire...
Premium Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
MRT
Cihazım
Xiaomi 13T
Meslek
Turizm
Konular
0
Merhaba arkadaşlar telefon ekranımda okuma moduna almış gibi sararma, kızıllaşma ve ekran parlaklıgı açık olduğu halde ekran ışığı azalma problemi var günde birkaç sefer yapıyor
ekranı açıp kapatınca düzeliyor Türkiye cihazı ve orjinal romlu yardımcı olurmusunuz
Yanlış hatırlamıyorsam karanlık tema ayarlarında ve renk ayarlarında renkleri duvar kağıdına göre ayarla diye bi seçenek olması lazımdı. 4-5 ay önce bende böyle bir sorunla karşılaşmıştım.

kanax

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
zuat
Cihazım
13T
Konular
2
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Yanlış hatırlamıyorsam karanlık tema ayarlarında ve renk ayarlarında renkleri duvar kağıdına göre ayarla diye bi seçenek olması lazımdı. 4-5 ay önce bende böyle bir sorunla karşılaşmıştım.
Teşekkür ederim benim telefonumda böyle bir ayara hiç raslamadım ekran kızıllaşınca ekranı kitleyip açınca düzeliyor

Üst Alt