- Adım
- Semra
- Cihazım
- redmi note 8
- Konular
- 1
Merhaba redmi note 8 de ekran sabitleme özelliği var mı ? Tüm ayarlarına inceledim fakat bulamadım yardımcı olabilir misiniz.
Ekran sabitleme derken hocam? Otomatik döndürmeyi kapatmak mı istiyorsunuz?Merhaba redmi note 8 de ekran sabitleme özelliği var mı ? Tüm ayarlarına inceledim fakat bulamadım yardımcı olabilir misiniz.
Hayır bir uygulamaya girdiğinde o uygulamayı sabitliyorsun ve diğer uygulamalara giriş yapılamıyor sadece ilgili ekranda dolaşım sağlayabilme özelliği.Ekran sabitleme derken hocam? Otomatik döndürmeyi kapatmak mı istiyorsunuz?
Ör; Youtube uygulamasını sabitleyip onun dışındaki hiçbir ekranı veya uygulamayı açamamakkullandığın uygulamaları arka planda sabitleme mi ?
bı tek uygulama kilidini biliyomHayır bir uygulamaya girdiğinde o uygulamayı sabitliyorsun ve diğer uygulamalara giriş yapılamıyor sadece ilgili ekranda dolaşım sağlayabilme özelliği.
Ör; Youtube uygulamasını sabitleyip onun dışındaki hiçbir ekranı veya uygulamayı açamamak
evet bu konuyu bende inceledim baktım ama yok note 8 de yok sanırımbı tek uygulama kilidini biliyom
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
İnceleme - Ekranları sabitleme ve sabitlemeyi kaldırma şöyel bir konu buldum fakat cihazımda bulamadım öyle bir özellik
mi 9 se cihazım ondada bulamadımevet bu konuyu bende inceledim baktım ama yok note 8 de yok sanırım