Soru Ekran koruyucu tavsiyesi olan?

sametoguz

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Smt
Cihazım
Mi5
Konular
8
Arkadaşlar selamlar, bugün mi 9t prodan 10t pro alarak aranıza katılmış bulunuyorum. Üzerindeki ekran koruyucu çok kötü seramik koruyucu diye bişi aldim alırken o da ekranı ufalttı gibi sanki ekrandan baya ufak gibi geldi takmadım bile. Güzel tam kaplayan sorunsuz bir ekran filmi tavsiye edecek var mı? Lens koruyucu da varsa tavsiye edebileceğiniz ona da ihtiyacım var. Şimdiden herkese teşekkürler

Erayflr

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Eray Filar
Cihazım
Redmi note 9 pr
Konular
27
Arkadaşlar selamlar, bugün mi 9t prodan 10t pro alarak aranıza katılmış bulunuyorum. Üzerindeki ekran koruyucu çok kötü seramik koruyucu diye bişi aldim alırken o da ekranı ufalttı gibi sanki ekrandan baya ufak gibi geldi takmadım bile. Güzel tam kaplayan sorunsuz bir ekran filmi tavsiye edecek var mı? Lens koruyucu da varsa tavsiye edebileceğiniz ona da ihtiyacım var. Şimdiden herkese teşekkürler
Ustam lensun diye Nano kaplama var baya dayanıklı lensun store ya da n11 den bakabilirsin YouTube de sağlamlık testleri mevcut

sametoguz

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Smt
Cihazım
Mi5
Konular
8
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Ustam lensun diye Nano kaplama var baya dayanıklı lensun store ya da n11 den bakabilirsin YouTube de sağlamlık testleri mevcut
Dostum teşekkürler cevap için. Fakat bana ekranı sorunsuz kaplaması kenarlarda boşluk kalmadan tam kaplayan bir şey istiyorum. O konularda nasıl acaba?

Erayflr

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Eray Filar
Cihazım
Redmi note 9 pr
Konular
27
Dostum teşekkürler cevap için. Fakat bana ekranı sorunsuz kaplaması kenarlarda boşluk kalmadan tam kaplayan bir şey istiyorum. O konularda nasıl acaba?
Dediğim ürünü YouTube kanalından ve Instagram adresinden detaylı inceleme videolarından izleyebilirsin bence arka kamera lensi ve ön cam için ideal bir kaplama seçeneği ve ekran koruyuculara göre daha dayanaklı ınstagram adresi lensun.store olması lazm

nadir0335

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Nadir Kirkit
Cihazım
Mi 9
Konular
28
hocam coverbros var. makine ile özel kesim yapıyor zaten diğerleri gibi ama siz nasıl istediğinizi söylerseniz ona göre kesim yapacaktır. mat ve kenarlardan bakınca siyah olma özellikli bile korumaları mevcut. Bir de bem sormak istiyorum bende mi 10t pro almak istiyorum da ekranı nasıl bilgi verebilir misiniz? Ips ekran malum amoledden geçeceğim üzer mi sizce?

Erayflr

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Eray Filar
Cihazım
Redmi note 9 pr
Konular
27
hocam coverbros var. makine ile özel kesim yapıyor zaten diğerleri gibi ama siz nasıl istediğinizi söylerseniz ona göre kesim yapacaktır. mat ve kenarlardan bakınca siyah olma özellikli bile korumaları mevcut. Bir de bem sormak istiyorum bende mi 10t pro almak istiyorum da ekranı nasıl bilgi verebilir misiniz? Ips ekran malum amoledden geçeceğim üzer mi sizce?
Hocam hiç amoled ekran kullanmadığım için bilmiyorum fakat fazla bir fark olacağını sanmıyorum

Son düzenleme:

sametoguz

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Smt
Cihazım
Mi5
Konular
8
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Dostum selamlar. Bende daha yeni geçtim dediğim gibi 9t pro amoledden IPS ekrana. İnan hiç bir fark görmedim desem yeridir. Ekranın 144hz olması çok değişik bir olay. Bence ne demek istediğimi eline alıp kullanınca anlayacaksın. Tavsiye ediyorum

Üst Alt