Yardım Ekran koruyucu önerisi

guneyemre

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
guneyemre
Cihazım
Mi 6
Konular
10
MI 6 için ekranı tamamen kaplayan şeffaf ekran koruyucu cam aramaktayım. Hala bulamadım. Şu an kullandığım cam ekran koruyucu hem tam kaplamıyor hem de çatladı. En kısa zamanda değiştirmem lazım. Tavsiyelerinizi bekliyorum.

Son düzenleme:

Playbook

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Hasan
Cihazım
Xiaomi
Konular
9
Ben redmi s2 kullanıyorum. Telefona uyumlu parmak izi bırakmayan ekran koruyucu satan biryer varsa , link verirseniz sevinirim:)

Oyla:

guneyemre

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
guneyemre
Cihazım
Mi 6
Konular
10
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Xiaomi Mi6 Nano Ekran Koruyucu + Silikon Kılıf

Sipariş verdim. Geldi. Taktım. Kullanıyorum.

Ekran koruyucu ekrana tamamen yapışıyor. İnceliği ve şeffaflığı gayet iyi. Ekran koruyucunun takılı olduğu anlaşılmıyor. Yalnız ekranı tamamen kaplamıyor. Üst ve alt kısımdan yaklaşık 3 er mm, sağ ve sol kısımdan ise yaklaşık 2 şer mm boşluk kalıyor.

Silikon kılıfın inceliği ve şeffaflığı güzel. Telefonu tamamen kaplıyor. Yalnız inceliği koruma açısından ne kadar iyi olur bilmiyorum.

Ekran koruyucuyu uygularken dikkatli olunması gerekli. Ekran koruyucuyu koruyan jelatinlerden 1 numaralı jelatini çıkarıp ekran koruyucuyu ekrana yerleştirdikten sonra ekran koruyucuya çok iyi şekilde yapışmış olan 2 numaralı ekran koruyucuyu koruyan jelatini dikkatli bir şekilde çıkarmak gerekiyor. Bununla ilgili videoları internette bulabilirsiniz.

Son düzenleme:
Oyla:

Furkanbal

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
3
Cihazım
Mi6
Konular
37

KESİNLİKLE TAVSİYE EDERİM 5D CAM OLUP FULL EKRANI KAPLIYOR KAFAN RAHAT KULLANIRSIN

Oyla:

tatarusame

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
İ.
Cihazım
Xiaomi Mi 6
Konular
3
Xiaomi Mi6 Nano Ekran Koruyucu + Silikon Kılıf

Sipariş verdim. Geldi. Taktım. Kullanıyorum.

Ekran koruyucu ekrana tamamen yapışıyor. İnceliği ve şeffaflığı gayet iyi. Ekran koruyucunun takılı olduğu anlaşılmıyor. Yalnız ekranı tamamen kaplamıyor. Üst ve alt kısımdan yaklaşık 3 er mm, sağ ve sol kısımdan ise yaklaşık 2 şer mm boşluk kalıyor.

Silikon kılıfın inceliği ve şeffaflığı güzel. Telefonu tamamen kaplıyor. Yalnız inceliği koruma açısından ne kadar iyi olur bilmiyorum.

Ekran koruyucuyu uygularken dikkatli olunması gerekli. Ekran koruyucuyu koruyan jelatinlerden 1 numaralı jelatini çıkarıp ekran koruyucuyu ekrana yerleştirdikten sonra ekran koruyucuya çok iyi şekilde yapışmış olan 2 numaralı ekran koruyucuyu koruyan jelatini dikkatli bir şekilde çıkarmak gerekiyor. Bununla ilgili videoları internette bulabilirsiniz.

Fotoğraflarını paylaşabilir misiniz ?

Oyla:
Üst Alt