Yardım Ekran kırıldı

Enderuni42

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Ömer
Cihazım
Mi 8
Konular
1
ekran kırldı telefon calışıyor. yedek parça bulamıyorum. acil yardım :S

Mertal

Eski Mkalkan21 :)
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mustafa
Cihazım
Redmi 5 Plus
Konular
23
Telefonunuz garantili ise garanti servisine gönderiniz.

Değilse forum alışveriş bölümünden yedek parça satışı yapan satıcılara sorun hocam. Belki yardımcı olurlar size

Oyla:

KASIMM

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Muhammet
Cihazım
Mi 8
Meslek
Tekniker
Konular
42
Öncelikle geçmiş olsun hocamın dediği gibi garantide yaptırabilirsin garantin yoksa ritzy,evofone gibi firmalarda yaptırabilirsin biraz tuzlu olabilir ama bilgin olsun

Oyla:

unal324

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
ünal
Cihazım
mi8
Konular
1
çok geçmiş olsun aynı olay geçen ay benim benim başıma geldi. yurt dışından sipariş ile getirttiğim cihazın ekranını kargo firması kırdı. Türkiye de bulamadım. ben çinden 2 haftada getirttim. (145 dolara mal oldu). free shipping olarak bir çok sitede mevcut gümrük de ödemiyorsunuz. getirtip herhangi bir telefoncuda taktırabilirsiniz. Eğer bulamazsanız birkaç yerden link verebilirim.

Oyla:

monvance

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
ÖmerF Koca
Cihazım
Mi 10T
Meslek
Öğrenci
Konular
34
Öncelikle geçmiş olsun hocamın dediği gibi garantide yaptırabilirsin garantin yoksa ritzy,evofone gibi firmalarda yaptırabilirsin biraz tuzlu olabilir ama bilgin olsun
hocam evofone u pek tavsiye etmiyorlar. KVK dan daha memnun milley

MI 6 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Oyla:

KASIMM

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Muhammet
Cihazım
Mi 8
Meslek
Tekniker
Konular
42
çok geçmiş olsun aynı olay geçen ay benim benim başıma geldi. yurt dışından sipariş ile getirttiğim cihazın ekranını kargo firması kırdı. Türkiye de bulamadım. ben çinden 2 haftada getirttim. (145 dolara mal oldu). free shipping olarak bir çok sitede mevcut gümrük de ödemiyorsunuz. getirtip herhangi bir telefoncuda taktırabilirsiniz. Eğer bulamazsanız birkaç yerden link verebilirim.
Bende aynı şeyi düşündüm arkadaşa yardımcı olmak açısından biraz araştırdım ama 750-900 arasında fiyatlar mevcut telefonda yeni olduğu için fazla mağazada da bulunmuyor. Bence önce Türkiyedeki garanti firmalarından fiyat alması lazım ona göre bu yolu denemesi gerekiyor
hocam evofone u pek tavsiye etmiyorlar. KVK dan daha memnun milley

MI 6 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
KVK'nın bu cihazı piyasa sürmedi diye biliyorum ondan yazmadım ama KVK'da varsa 3 kuruş fazla verip KVK'da yaptırması oldukça mantıklı

Oyla:

cantara

Administrator
Yönetici
Admin
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Emre
Cihazım
Xiaomi 13
Konular
427
Bende aynı şeyi düşündüm arkadaşa yardımcı olmak açısından biraz araştırdım ama 750-900 arasında fiyatlar mevcut telefonda yeni olduğu için fazla mağazada da bulunmuyor. Bence önce Türkiyedeki garanti firmalarından fiyat alması lazım ona göre bu yolu denemesi gerekiyor

KVK'nın bu cihazı piyasa sürmedi diye biliyorum ondan yazmadım ama KVK'da varsa 3 kuruş fazla verip KVK'da yaptırması oldukça mantıklı
KVK'lı olarak satışlar başladı hocam. KVK Garantili Xiaomi Mi 8 (6GB / 64GB)

Oyla:

Enderuni42

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Ömer
Cihazım
Mi 8
Konular
1
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Evofone u aradim. Bizden almadiysaniz yapamayiz dedi. Mahalle bakkalı sanki mübarek. 150 dolar civarı bi fiyat var ama bekleyecem. Teknolojiye ayarlıyım şu an. Eşime de redmi note 4 almıştım 2.haftada dusru ekrani kırıldı. Öyle olunca xiaomi den de soğudum isin açığı. 3 senedir reis sponsorlu samsung kullanıyorduk bataryalari tükendi sadece. Talihsizmiyim yoksa xiaominin malzeme kalitesi mi kötü bilemedim.

Oyla:

Enderuni42

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Ömer
Cihazım
Mi 8
Konular
1
Özel bir telefoncuya yaptırdım. Yurtdışından ekranı getirtti taktı. Global tr rom da yükledi. 1200 TL verdim.

Oyla:
Üst Alt