- Adım
- Ömer
- Cihazım
- Mi 8
- Konular
- 1
ekran kırldı telefon calışıyor. yedek parça bulamıyorum. acil yardım 
hocam evofone u pek tavsiye etmiyorlar. KVK dan daha memnun milleyÖncelikle geçmiş olsun hocamın dediği gibi garantide yaptırabilirsin garantin yoksa ritzy,evofone gibi firmalarda yaptırabilirsin biraz tuzlu olabilir ama bilgin olsun
Bende aynı şeyi düşündüm arkadaşa yardımcı olmak açısından biraz araştırdım ama 750-900 arasında fiyatlar mevcut telefonda yeni olduğu için fazla mağazada da bulunmuyor. Bence önce Türkiyedeki garanti firmalarından fiyat alması lazım ona göre bu yolu denemesi gerekiyorçok geçmiş olsun aynı olay geçen ay benim benim başıma geldi. yurt dışından sipariş ile getirttiğim cihazın ekranını kargo firması kırdı. Türkiye de bulamadım. ben çinden 2 haftada getirttim. (145 dolara mal oldu). free shipping olarak bir çok sitede mevcut gümrük de ödemiyorsunuz. getirtip herhangi bir telefoncuda taktırabilirsiniz. Eğer bulamazsanız birkaç yerden link verebilirim.
KVK'nın bu cihazı piyasa sürmedi diye biliyorum ondan yazmadım ama KVK'da varsa 3 kuruş fazla verip KVK'da yaptırması oldukça mantıklıhocam evofone u pek tavsiye etmiyorlar. KVK dan daha memnun milley
MI 6 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
KVK'lı olarak satışlar başladı hocam. KVK Garantili Xiaomi Mi 8 (6GB / 64GB)Bende aynı şeyi düşündüm arkadaşa yardımcı olmak açısından biraz araştırdım ama 750-900 arasında fiyatlar mevcut telefonda yeni olduğu için fazla mağazada da bulunmuyor. Bence önce Türkiyedeki garanti firmalarından fiyat alması lazım ona göre bu yolu denemesi gerekiyor
KVK'nın bu cihazı piyasa sürmedi diye biliyorum ondan yazmadım ama KVK'da varsa 3 kuruş fazla verip KVK'da yaptırması oldukça mantıklı